Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Metin ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Chapter 1,087: “Battleship Bag”.
- Full chapter takes place in Hachinosu, Garp Vs. Kuzan/Blackbeard Pirates continues.
- We can see a flashback about young Kuzan training with Garp, they used battleships as sandbags.
- Garp is stabbed by Shiryu when he defends Koby.
- Garp and Kuzan punch each other in their faces using Haki and creating a huge explosion.
- At the end of the chapter, Garp is lying on the ground...

Garp: "Koby, don't panic... Justice will prevail!!!"
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bölüm 1087: Savaş Gemisi Torbaları
- Tüm bölüm Arıkovanı'nda geçiyor. Garp, Kuzan ve Karasakal Korsanları arasındaki mücadele sürüyor.
- Kuzan'ın Garp'la eğitim yaptığı gençlik hali görülüyor. Savaş gemilerini kum torbası olarak kullanıyorlar.
- Garp, Koby'yi korurken Shiryu ona kılıç saplıyor.
- Garp ve Kuzan birbirlerinin suratına hakili yumruk atıyor ve devasa bir patlama meydana geliyor.
- Bölümün sonunda Garp yerde yatarken görülüyor.

Garp: Merak etme, Koby... Adalet galip gelecek!!!"
 
Bölüm 1.087: "Savaş Gemisi Torbası".

Kapakta okuyucu isteği: Ace, Kapibara banyosu için suyu ısıtmak için ateş kullanıyor.

Bölüm Marine Base G-1'de başlıyor. Brannew, Jango ve Fullbody'ye iki dev savaş gemisinin kalıntılarını gösteriyor. Brannew, bunların "savaş gemisi torbaları" olduğunu açıklıyor (kum torbalarına benzer, ancak gerçek gemiler). Garp, yumruk çalışması yapmak için onları kullanıyor.

Brannew: "İki gemi var çünkü onlardan biri Aokiji tarafından kullanıldı. Garp ve Aokiji'nin özel bir kuralı vardı: Bu gemilere yumruk attıklarında Haki veya özel yetenek kullanmazlardı."

Hachinosu'ya (Pirate Island) geçiş yapıyoruz, Garp hala Blackbeard Korsanları ile savaşıyor. Garp, San Juan Wolf'u denize atmış (Garp'ın nasıl yaptığını göremiyoruz, sadece San Juan Wolf'un denizde olduğunu görüyoruz). Blackbeard'ın adamları, Wolf'un boğulmaktan ölmesini önlemek için ona yardım etmeye çalışıyorlar.

Vasco Shot, "Heavy Drinker: Furnace Flame" adlı bir saldırıyla Garp'a ateş püskürtüyor (J-07 K). Garp, Blackbeard Korsanları'nın dövülmüş bedenlerini bir kalkan olarak kullanarak saldırıyı engelliyor ve ardından yanmakta olan bedenleri etrafa savurarak kasabayı yakıyor. Garp bu tekniğe "Korsan Ateş Topları" diyor.

Sword üyeleri ve mahkumları taşıyan gemi kıyıdan uzaklaşmış durumda. Sadece Garp, Koby ve Grus tek başlarına adanın tamamıyla savaşıyor. Grus, Garp'a bir şey soruyor, ancak Garp duymuyor gibi görünüyor.

Grus: "Garp-san... Ben de "Denizci Geleceği" miyim?"

Kuzan, Garp'ın "Mavi Delik" saldırısından (1.081. bölümdeki saldırı) sonra yeniden ayağa kalkıyor. Garp, Koby ve Grus'un kaçmasını söylerken tek başına tüm korsan ordusunu durduracağını söylüyor.

Koby, bir korsan tarafından saldırıya uğrayan bir kadını görüyor. Ona yardım etmeye çalışırken, Koby onların kandırıldığını fark ediyor, çünkü kadının da bir korsan olduğunu anlıyor. Shiryu (görünmez formda) ortaya çıkıyor ve Koby'yi bıçaklamaya hazırlanırken, Garp bıçağı engelliyor ve kendi vücuduna saplanıyor (Marineford'da Whitebeard ve Squard arasında olanlarla benzer).

Garp, Shiryu'yu yakalayıp yere fırlatıyor. Shiryu yaralı ama gülüyor. Koby, Garp'dan özür dilerken, Garp, Shiryu'nun amacının başından beri ona saldırmak olduğunu söylüyor.

Garp zayıflamış durumda olduğu için tüm Blackbeard Korsanları ona saldırmaya devam eder. Cross Guild'a göre, Garp'ın ödülü 3 Taç (3.000 milyon Berry) değerinde. Bu, Denizci Amirallerin sahip olduğu miktarla aynıdır.


Yeni Flashback başlıyor, Garp'ın Kuzan ile ilk kez tanıştığı zamanı görüyoruz. Bölüm ne zaman gerçekleştiğini belirtmiyor, ancak Garp çok genç görünüyor (Roger'ın infazından uzun süre önce gibi).

Genç Kuzan, Garp'ın çırağı olmak istedi, ancak Garp, Kuzan'ın Marine Eğitmenleri ile antrenman yapmasını söyledi (belki Garp Zephyr hakkında konuşuyor). Kuzan reddetti ve Garp'ı taklit etmeye çalışarak onun gibi savaş gemilerine yumruk atmaya başladı. Günler geçtikçe Kuzan'ın yumruğu giderek daha güçlendi ve sonunda yumruğunun sesi Garp'ınkine kadar gürültülü hale geldi.

Zamanla, Garp Kuzan'a daha da yakınlaşıyordu. Garp, ikisi birlikte atıştırırken ailesinden bile Kuzan'a şikayet ediyordu. Garp: "Oğlum bir devrimci oldu, lanet olsun!! Ve torunum korsan olacağını söyledi!! Ona izin vermezdim!!" Kuzan, Garp'a sinirli bir şekilde bakıyor. Kuzan: "Benimle ne alakası var!!?"

Geriye dönüyoruz. Kuzan, "Buz Eldiveni" adlı bir teknikle elini kaplıyor. Ardından Garp ve Kuzan, birbirlerinin yüzlerine Haki kullanarak yumruk atıyorlar ve büyük bir patlama oluşturuyorlar (etkiden siyah şimşekleri görebiliyoruz). İkisi de savrulur. Avalo Pizarro güçleriyle adadan iki büyük kol getirir ve Garp'ın gemisini ezmeye çalışıyor.

Bölümün sonunda, yere kanlar içinde yatan Garp'ı görüyoruz (Kuzan'ın başına ne olduğunu göremiyoruz). Garp, Koby ile konuşuyor. Garp: "Koby, panik yapma... Adalet galip gelecek!!!"

Bölümün sonu.
 
Bölüm 1087: Savaş Gemisi Torbaları

G-1 üssünde Brannew, Jango ve Fullbody'ye iki tane harabeye dönmüş devasa savaş gemisi gösteriyor. Bu gemilerden birini Garp'ın, diğerini de Kuzan'ın antrenman için kullandığını söylüyor. Gemilerle antrenman yaparken iki kuralları varmış; haki ya da özel yetenekler kullanmak yok.

Arıkovanı'nda Garp ve Karasakal Korsanları dövüşmeye devam ediyor. Garp, Sanjuan Wolf'ü denize fırlatmış (nasıl fırlattığı gösterilmiyor, Wolf direkt denizin içinde görünüyor. Karasasakal'ın adamları boğulmasın diye Wolf'ü kurtarmaya çalışıyor.

Vasco Shot, "Ayyaş: Fırın Alevi" isimli bir saldırıyla ağzından ateş püskürterek Garp'a saldırıyor. Garp, Karasakal Korsanları'nın dayak yiyerek bayılmış olan adamlarını kalkan olarak kullanıyor, sonra da alev alan bu bedenleri "Korsan Ateş Topları" isimli bir teknikle adanın etrafına fırlatıyor.

KILIÇ üyelerinin ve adada esir olan kişilerin adadan ayrıldıkları gösteriliyor. Geride sadece Garp, Koby ve Grus kalıyor. Grus, Garp'a bir şey soruyor, ancak Garp onu duymuyor.

Grus: Ben de "Denizciler'in geleceği miyim"?

Kuzan düştüğü delikten geri çıkıyor. Garp, Koby ve Grus'tan gitmelerini istiyor ve onlara düşmanı tek başına tutacağını söylüyor.

Koby korsan saldırısına uğramış bir kadın görünce ona yardım etmek istiyor, ama kadının da korsan olduğu ortaya çıkıyor. Görünmez formundaki Shiryu tam Koby'ye kılıç saplamak üzereyken Garp araya giriyor ve kılıç Garp'ın bedenine saplanıyor.

Garp, Shiryu'yu tutup yere çarpıyor ve yaralıyor, fakat Shiryu sadece gülüyor. Koby olanlar nedeniyle özür diliyor, ama Garp ona hedefin en başından beridir kendisi olduğunu söylüyor.

Garp zayıflıyor, Karasakal Korsanları ona saldırmaya devam ediyor. Çapraz Birlik'in Garp'ın başına Amirallerle aynı olan 3 Taç (3 milyar Beli) ödül koyduğu öğreniliyor.

Garp ve Kuzan'ın ilk karşılaşmaları gösteriliyor. Tam olarak kaç yıl öncesi olduğu bilinmese de Garp da bu sahnede çok genç görünüyor.

Kuzan, Garp'a onun öğrencisi olmak istediğini söylüyor, Garp da onu Denizci Eğitmenleri'ne gitmesi konusunda yönlendiriyor. Kuzan bu teklifi reddediyor ve Garp'ı taklit ederek o da savaş gemileriyle antrenman yapmaya başlıyor. Kuzan antrenman yaptıkça yumrukları güçleniyor, en nihayetinde onun yumrukları da Garp'ın yumrukları kadar ses çıkarmaya başlıyor.

Zaman içinde Garp ve Kuzan yakınlaşıyor. Hatta Garp ailesi hakkında Kuzan'a yakınıyor.

Garp: Oğlum Devrimci oldu!! ve torunum da korsan olacağını söylüyor!! Buna izin vermem!!

Kuzan, Garp'ın söylediklerinden rahatsız oluyor ve "bunun benimle le ilgisi var" diye sorguluyor.

Hikaye günümüze dönüyor. Kuzan"Buz Eldiveni" adını verdiği bir teknikle elini kaplıyor. Sonrasında Garp ve Kuzan haki kullanarak birbirlerinin yüzüne yumruk atıyor. Saldırı sonucunda devasa bir patlama meydana geliyor (siyah yıldırımlar eşliğinde) ve ikisi de uzaklara uçuyor.

Avalo Pizarro adadan iki tane devasa kol çıkarıyor ve Garp'ın gemisini tutuyor.

Garp kanlar içinde yerde yatıyor (Kuzan'a ne olduğu gösterilmiyor) ve Koby'yle konuşuyor.

Garp: "Merak etme, Koby... Adalet galip gelecek!!!"

Bölümün sonu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık