Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında şaşırmamak lazım.Saint eki olduğuna göre hepsi kutsaldı bunların ama kilise gibi düşünmek lazım oluşumlarını.Aforoz etme,çarmıha germe,dinden çıkarma,işkenceler herşeyi yapabilirler onu temsil ettikleri için.Engizisyon mahkemeleri acımasızdı.Yani hani bunlar tanrıydı nasıl öldürdüler demek yerine bu açıdan bakmak lazım.Kutsal ejder demelerinin bir sebebi var herkesten üstün olan şey yasalar gibi herkesin üstünde olan çarpık inanç sistemleri.Olay şovalyenin ceza kesmiş olması da değil.
Olan nick'ime oldu ama güzel bölüm... :ühü:
Sana artık pala diyeceğiz. :D
 
Bölümden anladigim:
1.) O silah antik silah degil. Dragon hakli kullanabilirlerdi ancak yapamadilar. Belki antik silah ellerinde bir tanesi ve vegapunk ona benzeterek birseyler yapmaya çalisti. Dof demistin bir ara law için gücü için. Ölümsüz olsanda güç elde edemezsin. Belki law'un gücü ve antik silah arasinda baglanti olabilir.

2.) Figer minger farketmez topu çöp. Son savasta hepsini yeryüzünden silmeli luffy'ler tüm müttefikleriyle.

3.) Sabo tek darbeden ki imu kendi bile dokunmadi bildigin %30-40 hasar yemis gibi. Beklenenden güçlü.

Seraphimler zayif degil, denizciler de faydalandi ve bu silah var ayrica. Her ne kadar çöp ise vegapunk en azindan bunu telafi edicek seyleri de luffy'lere ve müttefiklere vermeli. Sinir bozucu bir karaktere evrildi bu bölümle, York tekte indirse bile sorun yok tayfaya olan tüm bilgisini kullanirsa sorun yok. Degilse sil gitsin çöpü. Anca hükümete çalismis. Dragon hakli hatta o anda kafasini patlatmaliydi gereksizin.
 
Bölümde Im kitle imha silahı için Vegapunk'ın buluşu demiş. Dragon ise Vegapunk öyle bir şey yapmaz diyor. Bence antik silah olma ihtimali hala mevcut. Vegapunk'ın bulduğu şey antik silahı çalıştırmak için gereken enerji olabilir. Vegapunk'ın bu silahı yapması veya York'un gizlice yapması pek mantıklı gelmiyor. En mantıklısı bu gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık