Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünüyorum da acaba IMU yetişkin hayallerine sahip bir çocuk, Roger/Luffy ise "çocuksu" denilen hayale sahip genç/yetişkin olabilir mi? :hoo:
 
Im'in varlığı bilinse ne olur, ne değişir tarzında yazılar görüyorum da arkadaşlar iyi misiniz HER ŞEY değişir.
Sıradan insanların bildiğine göre yıllar önce 20 krallık bir ittifak kuruyor ve bu ittifak dünya hükümetine dönüşüyor. Bu krallıkların eşitliğini simgelemek için de boş tahtı koyuyorlar, o tahtta gerçekte birinin olması hele ki bu kişinin 800 yıldır tahtta olması demek tüm dünya tarihinin yalan olduğu anlamına geliyor. Yıllardır eşit bir ittifak ilkesiyle hareket ettiği zannedilen hükümeti gizli gizli yöneten ölümsüz bir varlık ifşa oluyor, bundan daha sarsıcı bir olay olabilir mi?
 
bu where the wild things muhabbetini nasıl tespit etmişlerse nokta atışı yapmışlar . Imunun bu hikayeden araklandığı çok net belli .

imu = öfke
Nika = neşe

İmu 800 yıldır yaşıyor , Nika da aynı şekilde . Sadece ilk bedeni yok edildi yeni bedeni ise intikamını alacak ve dünyaya neşe hakim olacak .

İmu düşünceleri ile gerçeklik yarattığı için karşı konulamaz yenilmez bir güç . Tek antisi Nika .
 
Kral kobra öldü mi
Issız acun kaldu mi
Felek öçün aldu mi
IM D. yürek yırtılur.
Alabasta çöllerinde kaybolurken,
Cobra'nın yüreği ağırdı taş gibi.
Kraliçenin mektubunu okurken,
Duydu acımasız İmu'nun düşmanlığı.

Kalan son nefesiyle okudu sözlerini,
Gözyaşlarına boğuldu kederleri.
Dünya hükümetinin zulmünden kurtulacak mıydı,
Bilemezdi artık o zalim gölgeden
 
Wapol tarafından gözlenebilen İmu'nun yüzlerce yıldır dünyayı gizlice yönetebilmesine imkan yok. Ya da gorosei hainlik yapıyor ya da Oda. Yalnız Wapol'u tekrar hikayeye dahil edecek ne gibi bir nedenin vardı Oda? Yakında Foxi de çıkar ortaya, İmu şaşar kalır. Bir yandan Gaimon biraz da Tom Usta derken İmu iyice şaşırır, Goda.
 
Bu arada Im'in hayatı çok kötü.

"Ne yapıyorsun abi?"
"Dünyayı yönetiyorum."

Kimse senin yönettiğini bilmiyor, bırak kutsal toprakları kaleden bile çıkmıyorsun. Yönetmenin ne anlamı kaldı?

Git yonkolara savaş ilan et, tahtı sal bir kenara, korsan olacağım de. Bir şeyler yap be İm.
Ordunun başına geç, ele gecirmedik yer bırakma. Devrimciler ortada cirit atıyor git yok et bir şey yap.

Bu adam gün boyu ne yapiyor? Kelebek mi avlıyor? Tahta ha bire çıkıp iniyor mu? Kondisyon iyidir ona bir şey diyemem, ben o tahta çıkmaya çalışsam yarı yolda soluklanirim.
Şu, şakasına yazdığım yazıdan sonra aklıma final dövüşünde olacak diyalog canlandı. Luffy ve Ray'in konuşmalarını hatırlayalım, Ray ne demişti, "tüm denizlere hükmedebilecek misin?" bunun üzerine Luffy ise "bir yere hükmetmek istemiyorum, sadece denizlerdeki en özgür insan olmak istiyorum," diye yanıtlamıştı.
Şimdi, Roger'a bakarsak adam sürekli denizlerde oradan oraya dolanmış, hiçbir zaman bir yere konuşlanıp yaşamamış ve bunun sonucunda en özgür kişi olup Kral diye de anılmış. Luffy'nin yolu da bu yolla benzer olacak. Buna karşın her şeyin kralı olan Imu, kalesinden bile çıkmıyor.
İşte muhtemel diyalog ve olay şöyle olacak:
Luffy bunun ağzını burnunu kırarken "tüm denizleri yönetmenin ne anlamı var, gidip gezemedikten sonra," der, bu lafın ardından Im'in gözleri fal taşı gibi açılır ve Joy Boy ile olan konuşmasını hatırlar ve daha sonra yere düşer. Gökyüzüne bakarak "kaybettim" der.

Naruto konuşarak imana getirirdi, Luffy döverek imana getiriyor; bu konuda istisna Ichigo, dayak attığı daha da imansız oluyor. Bu yüzden Ichigo çok başka bir karakter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık