Montana
Mihawk ve Shanks’ın duelloları nerede yaptığı belli oldu. Adamlar asker arkadaşı çıktı.
yıkılmayan adam filminin final sahnesindeki cüneyt arkın gibi şu an plot, delik deşik ama şu kadar senedir takip ettiğimiz serinin asıl düşmanları olarak gözüken organizasyon okuyucuyu tatmin etmeyecek bu gidişle. üzücü olan bu.Oda'nın bunu düzgünce cevaplaması lazım. Çok büyük plot hole
doğrudan muhabbetimiz yok kendisiyle ama yorumlarını az biraz bildiğimden, savunacak bir yol bulur diye düşünüyorum.@sensey e - yazdı daha birde çqay servisi yapıyor bu adamlara
eli kaydı yanlış adaya çarpı attı abi yadoğrudan muhabbetimiz yok kendisiyle ama yorumlarını az biraz bildiğimden, savunacak bir yol bulur diye düşünüyorum.
Düzenleme ve ekleme yapıldı.SPOİLER YENİ DETAYLAR:
-Karasu'dan güzel hareketler görüyoruz.
-Fujitora büyük bir saldırıya hazırlanıyor Devrimci kaptanların yüzü şok oldu ve ardından sahne Sabo'ya dönüyor, ne olduğunu görmüyoruz.
-CP0, Devrimci Ordunun gücüne hayran kalıyor.
-CP0, Eğer Marijoa'da olmasalardı her şeyi yok edeceklerini söylüyorlar, Yan amiralleir ve Devrimci Komutanlarını yok edeceklerinden bahsediyorlar.
-Cobra yerdeymiş ve tekerlekli sandalyesinin yanında yatıyor (ölü halde) oturuyor ve Sabo da onun yanında.
-Gazeteden Sabo'nun Kobra'yı öldürdüğünü söyleyen resim gerçek görünüyor çizim değil. Muhtemelen Morgan fotoğrafı Beş Kadim Cobra’yı öldürdükten sonra ve Sabo Cobra’nıj yanındayken çekmiş. Sabo haberi okuyunca şok olmuş.
-Shanks’a benzeyen Şövalye varmış.