Bu büyüklük şaka mı?Baba anlatsana bana 2 Amiralin elinden Kumayı kurtarıp bir de Hükümetin en güçlüsünün ultisini yeyip nasıl çiziksiz üsse geri döndün...
Bu büyüklük şaka mı?Baba anlatsana bana 2 Amiralin elinden Kumayı kurtarıp bir de Hükümetin en güçlüsünün ultisini yeyip nasıl çiziksiz üsse geri döndün...
sabo adada değilmiş yeterli bilgi bence odaya göreTeach vs Law off panel yaptık.Hadi Kuzan vs Garp'ı da off panel yapalım.Buggy üzerine bir bölüm hatta ara verip aradan sonra devam ederek 2 bölüm yapalım.Neden? Çünkü komik şakalı espirili falan.Seriyi okuyanlar ne yapcak Teach vs Law'ı Kuzan vs Garp'ı falan herkes meraktan geberiyordu Buggy ne yapıyor acaba? Buggy'nin hedefi ne acaba? Shanks'a neden katılmadı acaba? Milyonlarca insan uykularından oluyor bu sorular için... Ulan Oda seni şu kadar tanıyorsam sırf komik olduğunu eğlenceli olduğunu düşündüğün için Buggy'i Luffy'den önce Raftel'e ulaştırmazsan ben birşey bilmiyorum.
Adada değilmiş. Öyle diyor metinde.![]()
Detaylara pek takılmamak lazımLogia. @Alpamis adada değil diyor bilmiyorum onu.
Kesinlikle çıkmalıBunun üstüne sabo dan h.haki haykırarak çıkmalı![]()
Sakazuki bahaneler zayıfların işidir diyor.1- Sızma harekatı ile, oylama çatışmaları ve kargaşadan faydalanarak
2- Orada değildi
Valla bilmiyorum, manga panellerini bekliyorum. Terleme var mı yok mu bakmam lazım.@Montana
Reyiz ne olacak bu Mihawk'ın hali? Buggy'nin adamı olduğunu yavaş yavaş kabulleniyor gibi geldi bana.
Ziyaaaaaaaa hikayesinden hiçbir farkı yok anlatacaklarınınBaba anlatsana bana 2 Amiralin elinden Kumayı kurtarıp bir de Hükümetin en güçlüsünün ultisini yeyip nasıl çiziksiz üsse geri döndün...
Milka ineğini almışlar yokluktan.Kolsuz kız dışında yeni devrimcilerin tasarımı yine zayıf kalmış. Sword ekibinin tasarımları daha iyiydi.