Recek İvedik'in dediği gibi bir taraf Allah'ın lütfu diğer taraf Nuh'un gemisi.Bir şunlara bakın
![]()
Bir de ucubelere. ODa net denizcileri daha çok seviyor. @Tiksav Lee @Montana @ch3rlo
![]()
Recek İvedik'in dediği gibi bir taraf Allah'ın lütfu diğer taraf Nuh'un gemisi.Bir şunlara bakın
![]()
Bir de ucubelere. ODa net denizcileri daha çok seviyor. @Tiksav Lee @Montana @ch3rlo
![]()
Bu adamın karizma ve yakışıklılığının sadece zekatı ile bütün devrim ordusu ihya olur be.Aga Devrimciler çok çirkin bunlar mı hükümeti devirecek.. Denizlerle çarpışacak..
O sırada en yakışıklı Denizci:
![]()
En azından karizma bir anını koymuşsun usta daha kötüsü de olabilirdi.Benim avatarım seninki ile kıyaslanamayacak derece rezil.
Keşke hikayede de o kadar sevse...Bir şunlara bakın
![]()
Bir de ucubelere. Oda net denizcileri daha çok seviyor. @Tiksav Lee @Montana @ch3rlo Bu kadar kalite farkının başka açıklaması olamaz.
![]()
Mihawk bukemedigi eli öptü artikSırf hikayeye bir şekilde dahil etmek için Mihawk'ı öyle rezalet bir duruma soktu ki... Farkında mı, merak ediyorum. Her gözüktüğünde biraz daha soğuyorum Mihawk'tan. Bu kadar boş bir karakter olamaz.
Şaklabanın arkadaşı şaklaban olur.
Şu boş bölüm yerine Garp'ın Aokiji'yi, Bogard'ın da Shiryu'yu dövdüğü bölüme çizseydi keşke. Genç sword ekibi de ucundan şov yapardı, tek bölümde Koby'i kurtarıp biterdi.Keşke hikayede de o kadar sevse...
Crocodile ve Mihawk ittifaka yeni adamlar lazım dedi .Hmm o zaman bir sonraki hedef belli. Cross Guild İmpel Down a girip acaba kimi kurtaracak ?
![]()