Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082: Gidelim ve Onu Alalım!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 122 51.7%
  • Orta

    Kullanılan: 61 25.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 53 22.5%

  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayı Sengoku'nun öğrenmesi Arıkovanının daha da karışacağının bir göstergesi oldu bence. Sengoku, Garp'ı bu şartlar altında asla yalnız bırakmaz normalde. O yüzden Sengoku'nun Tsuru'yla birlikte yola çıktığını farz etmek çok da yanlış olmaz artık. Bu durumda olaylar nasıl gelişir, nereye evrilir onu düşünmek lazım. Bu üçlü ya orada gömülecek ya da Bb'yi gömüp geri dönecek. Size hangisi makul geliyor ?

Mihawk daha fazla güç gerekiyor diyorsa Cross Guild'e başka isimlerin katılmasının an meselesi olduğunu da düşünebiliriz. Weevil ve Doflamingo buraya çok yakışırdı.

Devrim ordusu tarafına diyecek bir şey yok. Tam bir rezalet, tam bir facia.. Sadece Dragon'dan ibaret saymak istiyorum o kısmı.

Bölümde kayda değer bir şey yok. Kötüye bastım.
Kaido ve BM den itibaren eski nesli temizliyor eğer o üçü o adada toplanirsa akla ilk gelen onların da selasinin okunması.
 
Korsanları özgürlük adı altında iyilik sever göstermesi yetti gari. Anladık evrende açlık sefalet var da suçlusu denizciler mi ? Sword tepedekileri dinlemiyor ''adalet''e olan yaklaşımları daha halkçı ie onları çiz onları göster araya girme. Özgürlük diye dolaşanlar ada yağmalıyor insanlar şeytan diyor ama aileme bakıyorlar... Hint-kore-türko dizilerini mi izliyor karısı ile bu yazar anlamadım sıkılmadı saçma özgürlük senaryosundan. Birde halka olan yaklaşımı en adil olanı öldürtüyor. Olay sadece etki-tepki değil. Yamuk yumuk ne idiğü belli olmayan tipleri devrimci yaptın da bunların amacı ulaşmak istedikleri ne bari onu da anlat ki devrimciler mi daha özgür korsanlar mı daha yardımsever bilelim. Resmen düz çizdiği senaryoyu yuvarlaya yuvarlaya bi kaldı.

Buggy yi Kk lik işine soksan ne olur sokmasan ne olur yanındakilerin amaçların da bile yok o yarışa girmek. 2.bir god valley se amaç vegapunk'un ada da buluşsalardı işte neredeyse her şeyin merkezi. Temcit pilavı yemin ederim ısıtıp ısıtıp sürüyor...
 
Su bolumden itibaren savaş lordlarinin ve bir kaç ekstra kişinin cross guildde toplanacağı netleşti gibi.Tabu bu olursa hem dof hem weevil için denizcilere baskın yapmalari lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık