Üye silindi 789
Prince Grus tiplemesi baya hoşuma gitti. Meyve gücü logia ayrıca. Bir artı daha. Tamamen denizci odaklı bir bölüm görmek şaşırttı.
Denizcilerde yeni nesil sağlam geliyor. Tip olarak da güzel çizmiş bu sefer hepsini.Prince Grus tiplemesi baya hoşuma gitti. Meyve gücü logia ayrıca. Bir artı daha. Tamamen denizci odaklı bir bölüm görmek şaşırttı.
O esnada Garp@Raiden @Büyük Devrimci Dragon bu Karasakal’ın mekan çukur dizisindeki mahalle gibi. Evlerden, çatılardan falan korsanlar fırlayıp pusu atacaklar.
Shiryu bilincini kaybetse dahi görünmezlik gücü aktif kalır mı gibisinden anlamsız düşüncelere daldım gece gece niyeyseTahminim Shiryu görünmezlik olayıyla Garp'a ağır bir hasar verip Bb de işini bitirecek.
Adaya razıyız, bu gidişle Dragon Ball'a bağlayacaklar gezegenleri filan yıkacaklar diye korkuyorum.Gün geçmiyor ki One Piecede güç dengeleri değişmesin biri çıkıyor 3 milyarlık adam tekliyor biri geliyor uzaktan attığı yumrukla şehir yıkıyor.Seri sonu umarım saldırılarıyla ada yok eden karakterler görmeyiz.
Shiryu kılıcı sokarsa daha sonrasında bilincinin olup olmadığını önemseyeceğini sanmıyorumShiryu bilincini kaybetse dahi görünmezlik gücü aktif kalır mı gibisinden anlamsız düşüncelere daldım gece gece niyeyse![]()