Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shanks kolunu nasıl kaybetti hatırlatmakta yarar var. shank ile bigmom'ı karşılaştırırken bir tarafı çok fazla ezmek gereksiz. zaten wano'da kaido plot armorlu luffy'e tek attı, bütün adadaki adamları 3'er 5'er indirdi. istese tüm çaylakların korsanlık macerasını bitirebilirdi ama iradelerini kırıp, kendi tayfasına katmayı tercih etti. wano sonlarındaki saçmalıklardan sonra, ne olsa şaşırmayız. denge menge alt üst oldu.
 
Şu aptal seriyi ciddiye alıp güç analizi yapman gözlerimi yaşarttı.

Big Mom Ulti'ye tek atamadı çünkü Ulti'yi Nami'nin alması gerekiyordu.
Kaido ve Big Mom Law ve Kid'e bir şey yapamadı çünkü plot armor Kid ve Law'daydı. Kid şimdi Shanks'tan tek yedi çünkü artık plot armor Shanks'ın tarafında.
İleride tekrar karşılaşsalar Shanks bu sefer Killer'a bile tek atamayabilir. Aynı Kaido'nun Luffy'e tek attıktan sonra kınlara tek atamaması gibi.

Kısacası ortada bir çapsız varsa o da Oda. Senin de bunun farkında olduğuna eminim.
Yani sen diyorsun ki killer ve kid güçlü aslında 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣buna kim inanir kadir inanır kidin balon olmadığını hala savunuyonuz seriyi bırakın bence.
 
Çok kolay harcadın Kidi be.Amaç Shanksın gücünü göstermekmiş.Bu saatten sonra herkesin üzerine toprak atacak Oda.
 
oda o karakter ile o karakter derken kimi kasetmişti acaba? Mihawk ve shanks olamaz ama shanksa karşılık biri olabilir.
 
Herşeyi geçtim son 2 Arc bizi seriden soğutan mangaka, isteyince durduk yere 1079 sayı beklemesine rağmen Kid’in hayallerini,varlığını,onurunu,tayfasını ve gemisini son derece epik bir şekilde Shanks için tek kalemde sildi attı.Ulan demek ki isteyince çizebiliyorsun.
 
Kaidoda luffy e tek attı bu kadar olay olmadı. Kidin suanki hali anca Kaidonun tek attıgı Luffy seviyesindedir. Kaido Luffyi öldürmeyi amaçlamadı öldürmek istese tek attığı sahnede öldürürdü. Birde kid ve law ın ortak çabasıyla big mom u düşürdüler adadan. Big mom lawın gücü sayesinde meyve gücünü kullanamıyordu. Big mom Shank ın aksine meyve gücü ve dayanıklıyla o pozisyondaydı. Shank ın dayanıklılıgını bilmiyoruz ama Shank ın gördüğü ve çekindiği gelecekteki silah saldırısını bigmom direk alıyor bir dünya savasıyor savas sonunda bilinci hala yerinde seri hızlanmasa kesinlikle gelecekte geri gelecek gibi gösterildi. Suana kadar seride hiç bir kaybedenin bilinci yerindeyken kaybettiği olmamıştı. Tek örnek big mom oldu. İsteyenler bakabilir one piece manga 1040 bölüm 11 sayfa.
 
Lawla ilgili bir şey söylemek isterim. Kendisini Kid gibi bir akıbet beklemiyordur. Zira kendisi bir D. ve geçmişi ile karakteri detaylı işlendi. Kide göre çok farklı bir konumda kaybetse bile harcanmaz...

Bir de bir tahmin yürüteyim: Kid ileride Shanksın adamı olabilir... Ace-Babalık ilişkisinin başlamasına benzer bir durum... Bakalım gerçekleşecek mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık