Aslinda burada sanji'nin saglamligini vurguladim amaYani ? One Piece'de Luffy'nin meyvesi OP çıkınca meyveye mi yazıyoz anlamadım ? Bunun Enma'sı da var. One Piece'de her karakterin avantajı bir şeylere borçlu oluyor. Ne diyem mahmut diyem ?
Aslinda burada sanji'nin saglamligini vurguladim amaYani ? One Piece'de Luffy'nin meyvesi OP çıkınca meyveye mi yazıyoz anlamadım ? Bunun Enma'sı da var. One Piece'de her karakterin avantajı bir şeylere borçlu oluyor. Ne diyem mahmut diyem ?
Kanka ortalık kör kurşun. York'ta hain çıkmış. Onun acısı var bende. İkinci Kanjuro vakası yaşıyorum...Aslinda burada sanji'nin saglamligini vurguladim amaKarakterim luffy ama sanji'yi de severim.
O yüzden bu kadar kötü demek ki bu arc.Enteresan falan değil, Vergo - Rosi hikayesinin aynısı, birbirlerinin içine ajan sokmuslar.CC yerine Vegapunk, Fuji yerine Kizaru, Dof yerine Seraphim, Law yerine Bonney, CP0 üçlüsü yerine başka bir CP0 üçlüsü, kuş kafesi yerine lazer bariyer var, E. Oda Dressrosayi kopyala yapıştır yapmış
![]()
Yani Kizaru’nun, Satürn’ü koruyamadığı için hükümetin bu olayda Kizaru’yu suçlayacağı ve Kizaru’nun amiralliğini alıp o sırada müthiş işler başarmasa da Karasakal’ın elinden kurtulduğu için hükümetin amirallik rütbesini Coby’e vereceğini düşünmüştüm.@aySberg geçen haftalarda sen mi yazmıştın Coby'nin amiral olma teorisini.
Dressrosayi Dofun karizması kurtariyordu burda karizma villain de yok, oyuncak robotlar ve klonlar o hissi veremiyorO yüzden bu kadar kötü demek ki bu arc.
Adamın yazdığı hain bile vizyonsuz.Kutsal ejder olmak !!!! Ne büyük ideal. Sen git dünyanın en zekilerinden ol. Sonra kutsal ejder olmak iste. Vizyonsuzluk. Bari im gibi bişi olmaya çalış. Seneryo icerde gibi oldu.
Kizaru gidici gibi bu yüzden gerçekleşme ihtimali oluştu sanki. Bölümü görelim bakalım.Yani Kizaru’nun, Satürn’ü koruyamadığı için hükümetin bu olayda Kizaru’yu suçlayacağı ve Kizaru’nun amiralliğini alıp o sırada müthiş işler başarmasa da Karasakal’ın elinden kurtulduğu için hükümetin amirallik rütbesini Coby’e vereceğini düşünmüştüm.