Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078: Kaçış Sınırı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 45.6%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal bir yonkodan güçlü olabilecek potansiyele sahip ama o zekaya sahip değil bir cacık olmaz karasakal'dan.
 
Karasakal bir yonkodan güçlü olabilecek potansiyele sahip ama o zekaya sahip değil bir cacık olmaz karasakal'dan.
Zeka olmasa pudding'i almaz, wb'nin meyveyi çalamaz, impeldown olayini tasarlayamazdi. Dedigin gibi potansiyel var ama görücez. Law vs'sine göre degisecek gibi durum.

Bu arada vegapunk arc bitince off panel olarak ögrenicez gibi BB ve shanks vs'lerinin sonuçlarini. Hurdacı ve law dezavantajli. Kaçma durumu olmaz ya herro ya merro derlerse ölme ihtimalleri yüksek. Lakin oda'nin onlar için son savaş hakkında planlari oldugunu düsünüyorum.
 
Sanji'nin tam güç g4 Luffy'den daha güçlü çizilmesi artı yazsada şu bakımdan da eski yazdı. Luffy ve Zoro ikisi h.haki power uplarını ortaya koymadan yardım alsa da Seraphimler ile baş edebilecek seviyede Sanji ise babasının ona verdiği genler olmadan Seraphimler ile baş edebilecek seviyede olduğu çizilmedi. Aynısı Queen karşısında da olmuştu Sanji'nin bütün kemikleri kırılmışken Zoro zarar veremese de King karşısında birşeyler yapmaya çalışıyordu.
Luffy için örnek verirsekte Kata karşısında yediği dayağın haddi hesabı olmamasına rağmen birşeyler yapmaya çalıştı en sonunda yendi.

Bu arada,
Luffy vs Akainu
Zoro vs Kizaru
Sanji vs Aramaki şeklinde eşleşmeler olur gibi geliyor. Zoro'nun Ishoo ile dövüşeceğini zannetmiyorum Aramaki ile de pek ortak noktaları yok Kizaru hiç olmazsa kılıç kullanıyor Rayleigh ile bir dövüş yaptı Zoro ile bir bağ kurulabilir.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık