Mihawk olayına katılıyorum da meyvesiz halini Usopp'un teklemesi olmadıKuma yaşıtlarından dayak yerken, Mihawk racon kesiyordu. Kuma'nın meyvesiz hâlini Usopp tekler.

Mihawk olayına katılıyorum da meyvesiz halini Usopp'un teklemesi olmadıKuma yaşıtlarından dayak yerken, Mihawk racon kesiyordu. Kuma'nın meyvesiz hâlini Usopp tekler.
Masum bilim adamı mapusluk oldu. Sanji köpek oldu. Denizcilerin en büyük gücü ayakçı oldu. Daha da dram çıkmaz bu arc.Bu arc bişeyler eksik diyodum buldum ne olduğunu ,dram eksik. Tayfadan birinin başına bi iş gelicek sonra ah vah edip durucaklar en başından ciddileşmezler
Adamların astı ne bileyim haklısın birşey diyemedimEğer kuma mihawkdan güçlüyse Dragon ve Sabo niye Mihawkdan güçlü oluyoryani tersi de düşünülebilir. Belki Kuma çok güçlüdür.
Odanın mantık tam olarak böyle işliyor dümdüz. Bizde aylarca analiz kasıyoruzZoro eli kılıç tutan adamı seçmiş işte ne var bunda ? Mihawk ile karşılaştıklarında Luffy dövüşmeyecek Zoro dövüşecek.O zamanda gelip Zoro > Luffy xd yazarsınız.
Bu bölüm gerçekten çok iyi olacak. Seraphim'lerin de ne kadar ciddi bir güç olduğunu göreceğiz.