Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076: Eski Dostlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 69.5%
  • Orta

    Kullanılan: 44 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya bu Shanks yenilmez. Son sayfa çizminde bile rahatlık var adamın. Hani kendinden emin nasıl olursun deseler çıkarır şu son sayfa resmini atarım o derece bi eminlik var. Belki de önce tokatlayıp sonra adamım ol diyecek ? Shanks da var güçlü kişileri yanına alma isteği. İkisini en iyi böyle bağlayabilir. Yoksa iki karakterin de serideki rolü bitmiş değil.

30 bölüm sonra artık sonucu görürüz, ölmezsek :artiz:
 
Bir kere bizi şaşırt ve Shanks vs Kid ver off panel yapma tek bir kere şaşırt.Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama mümkünse uzun süre bizim tayfaya dönme Law'ın durumuna ve Kid'in ne yapacağına odaklan Hasırşapkalar tarafını off panel yap bir anda adadan uzaklaştıkları panelle yüzleşelim.Bunlar dilek ama boş dilekler biliyorum.Yine aradan sonra Naminin Ussop un ağlamasını, seraphimlerin yonko ve yonko sağ kolumuza yanlarında destek de olmasına rağmen kan kustuklarını falan göreceğiz.Daha birkaç bölüm önce Kaido'yu cehennemin dibine gönderen Luffy'i seraphim evire çevire dövecek biz o arada çeşitli küfürleri buraya edemesekte klavyeye kafa atarak sinir krizi geçireceğiz.Shanks'ı da gene aylarca görmeyeceğiz büyük ihtimalle....
 
Bu arada bölüm net Linlin'e yazar. Kadının tek başına kapıştığı hatta en son yaptıkları saldırıda bile anca Linlin'i güldüren ikili, şu an bire bir yonkolara karşı mücadele veriyor. Linlin ve Kadio devrilince Shanks'in mağarasından çıkma sebebi anlaşılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık