Kizaru karşısında 30 Kaku’yla 0 Kaku arasında bir fark yok benceKizaru geldiği için, başka türlü tutamazlar ne kadar çok olurlarsa o kadar iyi.

Kizaru karşısında 30 Kaku’yla 0 Kaku arasında bir fark yok benceKizaru geldiği için, başka türlü tutamazlar ne kadar çok olurlarsa o kadar iyi.
Seraphimler içinmiş.Kizaru geldiği için, başka türlü tutamazlar ne kadar çok olurlarsa o kadar iyi.
Bi yıl önce söylesen uyanış açmış ve haki bilen adam Kizaru’yu zorlardı büyük ihtimalle. Şimdi 30’u fayda etmiyor. Amiraller değer kazanmaya devam.Kizaru karşısında 30 Kaku’yla 0 Kaku arasında bir fark yok bence![]()
Hain uydulardan biri demek ki seraphimleri ters çevirdiğine göre, hani bunlar tek beyine bağlıydı? Oda yine nasıl sıvayacak bakalım.Seraphimler içinmiş.Spoiler veren eleman öyle dedi.
Diğerleri neden durduramıyor ben onu anlamadım, aynı yetkiye sahipler. Salak saçma işler. Kizaru ve Saturn gelse onları görünce teklif etselerdi keşke. Lucci elleri bağlı olduğu için tasuketee mugiwaraa birlikte dövüşelim demiş.Bi yıl önce söylesen uyanış açmış ve haki bilen adam Kizaru’yu zorlardı büyük ihtimalle. Şimdş 30’u fayda etmiyor. Amiraller değer kazanmaya devam.
Hain uydulardan biri demek ki seraphimleri ters çevirdiğine göre, hani bunlar tek beyine bağlıydı? Oda yine nasıl sıvayacak bakalım.
Şu Stussy’nin emir verememe olayını bunun için yaptı, aynı emir yetkisine sahip olunca önceki emirin tersine emir veremiyor işte. Sanji’nin bir sübyancılık yapmadığı kalmıştı fanlarına geçmiş olsun.Diğerleri neden durduramıyor ben onu anlamadım, aynı yetkiye sahipler. Salak saçma işler. Kizaru ve Saturn gelse onları görünce teklif etselerdi keşke. Lucci elleri bağlı olduğu için tasuketee mugiwaraa birlikte dövüşelim demiş.
Vegapunk ihanet edileceğini bile bile en büyük yetkiyi Gorosei'ye vermiş diye gözüküyor. Sözde dünyanın en zeki adamı olacak bu. Bari Saturn ve Kizaru gelseydi adaya. Sıfır tehdit unsuru var şu an.Şu Stussy’nin emir verememe olayını bunun için yaptı, aynı emir yetkisine sahip olunca önceki emirin tersine emir veremiyor işte. Sanji’nin bir sübyancılık yapmadığı kalmıştı fanlarına geçmiş olsun.
30 Zoroyla 0 Zoro arasinda da fark yok, amiralim yosun kafaya asfalti opturecek yineKizaru karşısında 30 Kaku’yla 0 Kaku arasında bir fark yok bence![]()
Sabaody geçeli çok oldu , Zoro alır. Bu saatten sonra onların abileriyle dans edicez , Gorosei uşağı amiraller ayak altından çekilecek.30 Zoroyla 0 Zoro arasinda da fark yok, amiralim yosun kafaya asfalti opturecek yine