WB'nin tayfasının dayak yediği gerçeği değişmiyor...Bir de Roger tayfası var işte bu sözde loser Wb tayfasının bebek versiyonunu yenemiyor. Hırsızlık yap kaç, secde et derken kendilerini son adada buluyorlar :d
WB'nin tayfasının dayak yediği gerçeği değişmiyor...Bir de Roger tayfası var işte bu sözde loser Wb tayfasının bebek versiyonunu yenemiyor. Hırsızlık yap kaç, secde et derken kendilerini son adada buluyorlar :d
Yanlış anlaşılmasın ben sadece Sakazuki paşama layık olmayan Amiralleri eleştiriyorumO nickle nasıl amiral gömüyor anlam veremiyorum...
Atma ziya.Yanlış anlaşılmasın ben sadece Sakazuki paşama layık olmayan Amiralleri eleştiriyorum![]()
Yakaladım @artyomdhFanları şişiriyor da niye haterı olalım. Engelli kontenjanından sempatimiz vardır kendisine
Bir Mw olamasa da potansiyel var yanlama konusunda.
2 hafta Amiral övme cezan yok mu ya?Yanlış anlaşılmasın ben sadece Sakazuki paşama layık olmayan Amiralleri eleştiriyorum![]()
Borsalino paşam adaya ayak bassın övgünün kralı gelecek. İddaa bile Kutsal yalağı övmeye yetmiyor maalesef2 hafta Amiral övme cezan yok mu ya?![]()
Wax wax kimlerin diline düştük yaovBir Mw olamasa da potansiyel var yanlama konusunda.![]()