Emin misin@Whitebear D Erken konuştun. Montana'ya patladın diyenlerin sonu patlamaktır.

Emin misin@Whitebear D Erken konuştun. Montana'ya patladın diyenlerin sonu patlamaktır.
Eminim. Daha aksini görmedim şu zamana kadar.Emin misin![]()
Eminim. Daha aksini görmedim şu zamana kadar.
Orada ironi yapıyor patlama sarmalına aldılar diye. Kendi inandığından değil sonuç ne olursa olsun patladı der bunlar demek istiyor.![]()
[Spoiler] - 1069 Spoiler Yorumları
Pis herif yine sokmuş şu hallere. Nika sağolsun Luffy'den soğutmaya başladı beni. Dövüşlerine ilgim kalmadı hiç. Law vs. Teach gösterseydi daha zevkli olurdu. Ben de hiç sevemiyorum bu hallerini.www.korsanfan.com
Orada ironi yapıyor patlama sarmalına aldılar diye. Kendi inandığından değil sonuç ne olursa olsun patladı der bunlar demek istiyor.
Kendisi çıkıp cidden patlamıştım demediği sürece inanmam.
Lan adam kendisi diyor ya attığımdaKendisi çıkıp cidden patlamıştım demediği sürece inanmam.
Attığım görselde kendi kendine patladığını ifade ettiğine göre yine patladı senin lafın üzere@Whitebear D Erken konuştun. Montana'ya patladın diyenlerin sonu patlamaktır.
Lan adam yanılmışız Lucci > Kaido demiş. Ne kadar ciddi olabilir bu mesajında? Dalga geçiyor işte.Lan adam kendisi diyor ya attığımdaHatta senin kurduğun denkleme göre ona patladığını söyleyen de patlıyordu.
Attığım görselde kendi kendine patladığını ifade ettiğine göre yine patladı senin lafın üzereSarmal devam ediyor. Sen de patladın Sodex
![]()
CP-0 bol bol Soru kullanacak olabilir.