Böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum... ayrıca bu Oda'nın çizimi değil insanları kandırma...!!! KskskskAma o kapıldı hocam.
![]()
Eyv reyiz... Robin bebeğim için kurşun atar kurşun yerim...Hancockla kapışırlar. Yine yanılmıyorsun kılıçdaşım.![]()
skskskskBöyle bir şeyi asla kabul etmiyorum... ayrıca bu Oda'nın çizimi değil insanları kandırma...!!! KskskskAma o kapıldı hocam.
![]()
Eyv reyiz... Robin bebeğim için kurşun atar kurşun yerim...Hancockla kapışırlar. Yine yanılmıyorsun kılıçdaşım.![]()
skskskskDiyemeyiz. Stussy kıyaslayacaksak rakibi Reiju olur. Orada da eşitlik görülür.Stussy > zoro diyebilir miyiz?
Pilli robot demişsin bildiğin daha neyi savunuyorsun.Tatlı su kurnazlığıİkiniz bir foruma sığarsınız da bir capse sığmazsınız.

Seraphimler için dedim, inkar etmiyorum. Kendi özgür iradeleri olmayan, kumanda edilebilen ve kopyalanmış varlığa insan demiyorum. Stussy üzerinden algı yapıyor Montana. Bu saydıklarım onda yoksa insandır klon da olsa.Pilli robot demişsin bildiğin daha neyi savunuyorsun.![]()
Sanki Kaku Zoroyu baya zorlamis limitine getirmis gibi.

Reiju'nun kaku'dan güçlü oldugunu sanmam. Ancak zoro'ya net eksi yazar.Diyemeyiz. Stussy kıyaslayacaksak rakibi Reiju olur. Orada da eşitlik görülür.
O değil de WB dedem ağzının tadını biliyormuş. Bir kez daha andım dedemi saygıyla.
Diyebiliriz çünkü s harfini büyük yazmışsın ayrıca harf sayısı olarak da fazlaStussy > zoro diyebilir miyiz?

belki ilerde wb'nin gerçekten biyolojik bir oğlunu görebiliriz diye düşünüyorum luffy ile eşit güçte çıkan yakışıklı bir karakter çıkabilir.Diyemeyiz. Stussy kıyaslayacaksak rakibi Reiju olur. Orada da eşitlik görülür.
O değil de WB dedem ağzının tadını biliyormuş. Bir kez daha andım dedemi saygıyla.
Sesli harfler olmadan zor olurdu, stussy handikapli hocam, zoro'ya her türlü eksi yazarDiyebiliriz çünkü s harfini büyük yazmışsın ayrıca harf sayısı olarak da fazla![]()