Gülmesini kastetmiyorum. Boşluğa sallar gibi yumruk sallıyor reyiz Lucci kan öksürüyordu.Luffy kaido ile de gülüyordu Karakteristik dövüşü bu.
Luffy haki kullanmadı,Lucci kullandı mı?![]()

Gülmesini kastetmiyorum. Boşluğa sallar gibi yumruk sallıyor reyiz Lucci kan öksürüyordu.Luffy kaido ile de gülüyordu Karakteristik dövüşü bu.
Luffy haki kullanmadı,Lucci kullandı mı?![]()
başta yumruk tokuşturdular ya ona da bir cevabın vardır seninGülmesini kastetmiyorum. Boşluğa sallar gibi yumruk sallıyor reyiz Lucci kan öksürüyordu.Lucci önce hakisi olduğunu göstersin sonra Lucci'nin hakisi deriz.
![]()
Lucci'nin hakisi var.Gülmesini kastetmiyorum. Boşluğa sallar gibi yumruk sallıyor reyiz Lucci kan öksürüyordu.Lucci önce hakisi olduğunu göstersin sonra Lucci'nin hakisi deriz.
![]()
Hımmm, demek Stussy bir vampir meyvesine sahip. Yaşlanma sebebi de bu olabilir.
Korsanfan vs Redon temsiliBu gifler ne, adamlar toplanmış bildiğin eğleniyor.
Katılıyorum ama bunun konumuzla alakası neŞu seride erkek olarak bilinen bir karakterin kadın çıkması üzerine o kadar çok konuşuldu ki böyle bir şey olmazsa buradaki hayalkırıklığı çok büyük olur be.
Bölüm bi gelsin bakarız, hem bakarsın Zoro bunları salıp Kizaru'yu karşılar.Kaku da uyanış açmamışsa ne olcek?![]()
@Alpamis Sen harbiden nasıl Lucci'de haki yok diyebildin, şu panelden kesin olmamakla beraber Kral Hakisi olduğu bile söylenebilir.
MADS içinde şeytan meyvesi kullanmayan tek Judge Reis var. Adam farkını ortaya koymuş.Stussy büyük ihtimalle. Kapak sayfasındaki kadında o çıkacak gibi.
![]()
Spoiler vericiler büyük ihtimalle reklam elemanı. Direkt spoiler verseler dünya genelinde oluşan hit sayısı yarıya düşer belki. Haftada 1-2 gün konuşulacak bölümü 3-5 güne yayıyorlar.Bu gifler ne, adamlar toplanmış bildiğin eğleniyor.