Mal olması sayesinde işte xDModifiye şahin mi bu adam dostum hadi bb meyvesi özel diye aynı anda iki tane kullanıyor bu malın nesi özel de iki meyve birden yiyecek?
Mal olması sayesinde işte xDModifiye şahin mi bu adam dostum hadi bb meyvesi özel diye aynı anda iki tane kullanıyor bu malın nesi özel de iki meyve birden yiyecek?
Teach iyice oyunlardaki destek (support) karakterlere döndü XD. Herkesi fonluyor.Lawın meyvesini de shiryu yediyse efsane olur. Görünmez room. Belki görünmez olup teachin sırrını öğrenmiş ve gidip bir meyve daha yemiştir shiryu.
O anca bu kadar yorum yapar.Modifiye şahin mi bu adam dostum hadi bb meyvesi özel diye aynı anda iki tane kullanıyor bu malın nesi özel de iki meyve birden yiyecek?
Puahahha. Belki kılıca bir zoan yedirirler? Belki cansız varlıklara da zoan olmayan meyve yedirmeyi buldular? Ne biliyorsunuz?O anca bu kadar yorum yapar.
Gelen fake spoilerlardan birinde Kizaru Zoro'ya dalıyorduO değil de... ben Hala Kizaru vs Zoro olması gerektiğini düşünüyorum... ama yapmayacağı çok belli lavuğun. Eğer Oda karaktersizi ile karşılaşsaydım... Zoro vs Kizaru konusu hakkında aramızda şöyle bir muhabbet geçerdi muhtemelen.... skkssks
Shiryu, Teach'in düşmanı mı? Teach neden böyle bir bilgiyi gizliyor, Shiryu neden görünmez olup öğreniyor? Bu nasıl senaryo?Lawın meyvesini de shiryu yediyse efsane olur. Görünmez room. Belki görünmez olup teachin sırrını öğrenmiş ve gidip bir meyve daha yemiştir shiryu.
Bulmuşken 2-3 tane yemiştir bence, çeşmeye ağzını dayar gibi emiklemistir.Lawın meyvesini de shiryu yediyse efsane olur. Görünmez room. Belki görünmez olup teachin sırrını öğrenmiş ve gidip bir meyve daha yemiştir shiryu.