Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis bu kadar ince şeylere dikkat ediyorsun ama çok kalın birşey gözünden kaçmış.
shanks = 1 yonkou
1 yonkounun kral hakisi salması = amiral kaçırmak.

buda demekki yonkou >>>> amiral
O konuya hiç girmedim bile. Sözde Marinford'da da "sırf sen olduğun için" posta koymuş ve amiraller savaşa girmemiş hey yavrum hey.

Shanks'tan korkmamış bütün tayfasından korkmuş muş. Birincisi o uzak mesafeden bütün tayfayı nasıl hissetti, ikincisi Aramaki "siz komutanlara kaybedersem konumumu kaybederim." diyordu, şimdi nasıl oluyorda Kızıl Saç Korsanları'ndan korkuyor.

Aramaki'nin şöyle bir avantajı var birde. Etrafında ne kadar kolay lokma olursa o kadar avantajlı çünkü Shanks'la savaşırken kaybettiği enerjiyi, besinlerini çalarak yeniden kazanabiliyor bu da ona çoklu savaşlarda olarak sağlıyor.

Amiral lobisi kendisini kandırıyor. Bir amiral ile Yonkou arasında olan fark amiral ile YC1 kadardır. Amiral seviye YC1'ler olduğu gibi Yonkou seviyeye yakın amirallerde olabilir. Yine de bu Yonkou>>amiral denklemini bozmaz.

Kaido sırayla(aynı anda demiyorum) üç amirali dövse halen dövüşecek enerjisi kalır. Yonkou'ları amirallerden ayıran güç Haki'lerinin müthiş yoğunluğu.

valla hiç yakıştıramadım luffye ama oda bu nolacağı belli olmaz
Luffy'le ne alakası var meyvenin yeteneği bu.

Ya ben halen anlayamıyorum Teach iki meyve yemiş üçüncüsü yolda ve yediği iki meyve de serinin zirve meyvelerinden. Fakat Luffy'nin sıradan bir Paramecia türü meyve yemesini bekliyorlar. Adam dünyayı şafağa taşıyacak kişi ama sadece Haki'yle ve sıradan bir meyveyle olacak iş değil bu. Karşısına çizilen kişi iki efsane meyve yemişken Luffy'nin sıradan bir meyveyle bir şeyler yapmasını beklemek zaten yanlış.

Garpın güçü sanki şişirme gibi geliyor umarım beyazsakal gibi olmaz sonu. Adam resmen hakisiz takılıp durdu güya dünyanın en güçlüsüydü.

Mihawk buggy ile öyle veya böyle birsekilde ekip. Bundan daha fazla nasıl ezilebilir biri :hhh:
Poster ve birlik olayı mangada açıklandı. Bu konuya değinmeyeceğim ancak o organizasyonu Mihawk'ın gücü imparator yaptı. Senin ezilmek dediğin şey, aslında Mihawk'ın gücü. Yanınfaki vasat adamlara rağmen organizasyonu tek başına imparator ilan ettirebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık