Bu vuruş Cp0'a karşıdır anca. Sentomaru'nun halini görüp geçirmiştir oradakilere. Bahanesi de var, emre itaatsizlik diye. Şu saatten sonra hasır şapkaların ilk 4 üyesinde bunu yapmak çok zor. Soda'nın şişirme merakını es geçiyorum.
Bu vuruş Cp0'a karşıdır anca. Sentomaru'nun halini görüp geçirmiştir oradakilere. Bahanesi de var, emre itaatsizlik diye. Şu saatten sonra hasır şapkaların ilk 4 üyesinde bunu yapmak çok zor. Soda'nın şişirme merakını es geçiyorum.
Terminatör gibi adam yav beton yetmez.
Önünü inikleyip saygıyla dövüyor.Terminatör gibi adam yav beton yetmez.
Denizciler de sengoku garp insanları yıkayan nine vb daha bir çok karakter var. Şimdi garp veya sengoku beyaz sakal gücünde ikiside ayrı ayrı bir yonko seviyesinde ama ikisini bir yonkoyu anca yener seviyesine düşürdüm. Şahingöz bir yonko seviyesinde desek. Geriye kalan 3 amiral 6 savaş lordu ve denizciler 2 yonko seviyesinde olmalı. Şimdi bu denklemde yanlis yoksa sen demiyorsan şahin göz ,garp ve sengoku 2 yonko seviyesinde değil. O zaman başka ama bu adamlar o seviyede dersen 3 amiral + denizciler + doffy+ kuma+ hankock + beyaz sakalın oğlu(bildiğim kadarıyla beyaz sakalın gecligiyle karşılaştırılır gücü var denmisti) +law +aşırı güçlü zannedilen buggy bunlarında 2 yonkouya denk olması lazım. Tamam bazı adamlar güçlü adamlar amirali ve yonkoyu belli bir süre tutar buna katiliyorum. Ama o 40 müttefik korsan bir akainuyu yenebilir mi sen söyle. O kadar güçlü karakterler Bile kaidoyu kaç saniye oyaladı. Şimdi amiral yonko nün sağ kolunu rahat yener desen her türlü katılırım bu sözüne ama yonkouya denk derse diğer saydığım güçlere ne olacak diye ondan soruyorum.Vista ve Jozu Mihawk’a karşı varlık gösterebilen karakterler, Mihawk bir imparator seviyesinde zaten o adama karşı bunu yapabiliyorlar. Dört imparatorun altında bir sürü ordu var dediğimiz gibi. WB’nin yanında 40’a yakın ün yapmış kaptan vardı tümen komutanlarından ayrı. Biz o kadar koramiral görmedik daha.
En güçlü olup olmadığı kimle dövüşeceğine bağlı. Tanrı taşıyıcısı çakma ve defolu ana karakter Luffy'yle dövüşürse en güçsüz amiraldir. Ama karizmanın öz evladı Zoro'yla dövüşürse en güçlü amiraldir.EN güçlü Amiral Kizaru.Hız olarak çok üstün karakter