Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsan evet atacaksın.Yapacak bir şey yok... Resmen yalan söylüyorsunuz.
Adamın yalan söylediği yok. Nika'nın vurduğu paneller ortada. Sentoumaruya saldırırken Lucciye vuruyor.
Yeri manipüle ederek,yerin altından vuruyor ki bu bile über bir güç aslında sırf bunun meyvesi var.

Lütfici olmak gerçek hayatta büyük takıma oynamaya benzer,köşeyi çabuk döneyim mesleğine benzer.
Naruto'da narutocusundur ve kazanırsın.
Bleach'de ichigocusundur kazanırsın.
One piece'de Lütficisindir kazanırsın ama
önemli olan o karakteri zorlayabilecek bir protaganist olmak. Yoksa tüm forum lütfici olalım sonuçta kk olacak değil mi?
Biz zor olan duruşu seçtik,siz herkesin seçtiği ve herkesleştiği duruşu seçtiniz.

Üye silindi 7717

Adamın yalan söylediği yok. Nika'nın vurduğu paneller ortada. Sentoumaruya saldırırken Lucciye vuruyor.
Yeri manipüle ederek,yerin altından vuruyor ki bu bile über bir güç aslında sırf bunun meyvesi var.

Lütfici olmak gerçek hayatta büyük takıma oynamaya benzer,köşeyi çabuk döneyim mesleğine benzer.
Naruto'da narutocusundur ve kazanırsın.
Bleach'de ichigocusundur kazanırsın.
One piece'de Lütficisindir kazanırsın ama
önemli olan o karakteri zorlayabilecek bir protaganist olmak. Yoksa tüm forum lütfici olalım sonuçta kk olacak değil mi?
Biz zor olan duruşu seçtik,siz herkesin seçtiği ve herkesleştiği duruşu seçtiniz.
2 tam bölümü at ya da beni alıntılama.

Kizaru bi ışığı etrafta binadan binaya sekiyordu. Sonra o ışığa ışınlanabiliyordu. Uyanış belli bi alanı aydınlatsa ve Kizaru istediği zaman o bölge içinde öyle ışınlansa yakışır bence.
Normalde ışığın olayı budur ama Oda efendi hazretleri öyle bir işledi ki ışığı, sanki kaplumbağa hızındaymış gibi algıladık. Oda efendi kötü işledi ışığı bana göre, umarım düzeltir.

Naruto adamdır.

Ichigo adamdır.

Luffy adamdır.

Adamları sevmek adamlık gerektirir.
:hhh: ramiz dayı etkisinde mi kaldınız.
Piçigeto pardon ichigo denilen karakter spoiler olmasın ama kötü olmayıpta,kötü insanlara hizmet eden biri aslında neyse çok dolambaçlı ve spoiler konulu yorumlar olur hiç girmeyelim ama bir seriyi sadece ana karakter güzelleştirmez verelim kk kupasını seri bitsin o zaman değil mi ? Karşılaştığı zorluklarıda sen okuyucu olan seversin,tatmin olursun.

Benim demek istediğim o yoksa her manganın ana karakterını tutayım ve winner olayım.

Normalde ışığın olayı budur ama Oda efendi hazretleri öyle bir işledi ki ışığı, sanki kaplumbağa hızındaymış gibi algıladık. Oda efendi kötü işledi ışığı bana göre, umarım düzeltir.
Kizaru ışınlanamadan Rayleigh tarafından çizildi. Serideki en hızlı kişi olduğu halen şaibeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık