Üye silindi 7717
Bölümlerin yarısı konuşma ve başka olaylar ile geçiyor.2 tam bölümmüş demek.Atın görelim o halde...
Luccinin yerde süründüğü fotoğrafı atsana. 2 Kere sentomaruya saldırırken vurdu nika.2 tam bölüm mü ? Atsana o bölümleri görelim.Yarım bölüm ve 3 yumruk sürdü.
Lucci'nin bilincimi kaybediyorum dediği yeri atayım mı ?Luccinin yerde süründüğü fotoğrafı atsana. 2 Kere sentomaruya saldırırken vurdu nika.
Uğraşamam git bak 1069'da başlıyor. Öyle 3 yumruk falan da değil.@RedTeroR ortaya boş bir iddia atıp çekilmek yok.O 2 tam bölümü atacaksın bekliyorum.
Hayır böyle işin içinden çıkamazsın.Uğraşamam git bak 1069'da başlıyor. Öyle 3 yumruk falan da değil.
Her bölümde en az 5-6 sayfa panelleri var kapışmalarının hepsini atayım mı sana ılgaz git bak işte.Hayır böyle işin içinden çıkamazsın.
O 2 tam bölümü panel panel bekliyorum.Madem ortaya bu yalanı attın kanıtla...
Olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsan evet atacaksın.Yapacak bir şey yok... Resmen yalan söylüyorsunuz.Her bölümde en az 5-6 sayfa panelleri var kapışmalarının hepsini atayım mı sana ılgaz git bak işte.
Her bölüm 5-6 sayfa kapışma da sana yetmeyecekse ne diyeyim ?