Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ile dövüş halinde şu an Teach. Ve oraya Garp gidiyor. Böyle bakınca Teach ayvayı tümden yedi. Coby kurtarılacak muhtemelen. Ya Garp yetişmeden Law vs Teach sonlanmış olacak, ya da olayın ortasına giriş yapıp ikilinin kavgasını yarıda kesip Teachi oradan kaçırtacak. Ya da ikisi Garpa karşı birlik olacak.

Coby bu hikayenin neresinde onu anlamak güç, ve neden emekli Garpı bu saaten sonra aksiyona sokmak istiyor bu daha da güç.

Coby seri sonu için önemli rolde biri.
 
Law ile dövüş halinde şu an Teach. Ve oraya Garp gidiyor. Böyle bakınca Teach ayvayı tümden yedi. Coby kurtarılacak muhtemelen. Ya Garp yetişmeden Law vs Teach sonlanmış olacak, ya da olayın ortasına giriş yapıp ikilinin kavgasını yarıda kesip Teachi oradan kaçırtacak.

Coby bu hikayenin neresinde onu anlamak güç, ve neden emekli Garpı bu saaten sonra aksiyona sokmak istiyor bu daha da güç.

Coby seri sonu için önemli rolde biri.
Law Teach ile denk seviyede olsaydı bile savaşın uzun sürmesi teknik olarak imkansız duruyor. Law'ın tayfası baştan kaybettiriyor zaten. Ama off panel olduğu için Oda ne atarsa önümüze yedik diyeceğiz mecburen.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Hepimiz biliyoruz ki Tiç'e hiçbir şey olmayacak (Oda'da onu böyle beklenmedik şekilde mağlup edecek ne cesaret ne de boşluğunu doldurabileceği edebi yeteneği var). Garp da kesinlikle gücünü gösterecek ve WB gibi şatafatlı bir cenazesi olacak büyük bir savaş olursa. "Eğer savaş yaşanırsa" ben ölmesini bekliyorum Garp'ın. Şov yaparak da olsa ölür. Ama arkasından gerçekleri de kısmen dökerek gider giderse. Rocks olayı, Dragon hakkında bir iki şey ve Hükumet hakkında bazı gerçekler vs.
Tiç Law'u da yanına alıp gelecek muhtemelen adaya, bu çatışmalar dönerken. Garp 10una birden dalacak, adalar dağlar falan yıkılacak ama hiç kimse ölmeyecek Garp dışında. Bizim mükemmel Oda'mız :3
 
aynı nehirde birden fazla kez yıkanmaz teach almak istediğini alır,öyle ayrılır. Yoksa bu hancock olayından sonra bunu çizmesi gereksiz atraksiyonlar. Garp bir uzvunu feda edebilir.

Zaten kolay kolay karakterlere bir şey olmuyor seride bari burda olsun. Koskoca canavarlar kralı kaido ile bigmomla dövüşüyor herifler vücutlarında bir kalıcı yara veya uzuv kaybetmiyorlar.

Yersen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık