Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci açık açık Lufi'yi bir imparator olarak görmüyorum dedi. Daha yeni yumrukları çarpıştı ve Lucci Lufi'nin gücünü savaş esnasında kabul etti. Bu durumda Lucci neden Lufi'yi bir imparator olarak görmüyorum diyebiliyor? Bu durumun birçok açıklaması olabilir.

1. Lucci kendini bir imparator olarak görmüyor. Üstünlük Lufi de olsa neticede Lucci bir bant ile savaştan çıktı. Şu an dimdik ayakta ve kapıda Lufi'yi bekliyor. Ancak bir imparator ile kapıştığı halde ve hatta onunla hala kapışmayı düşündüğü hallde kendini küçük görüyor. Boşuna dememişler, fazla tevazu kibirdendir.

2. Lucci gurur yaptı ve etrafına palavra sıkıyor. Evet, böyle bir seçenek de var. Lucci savaş esnasında Lufi'nin büyük gücünü gördü ancak kaçacak hali yok, mecbur savaştı ve şimdi kapısında bekliyor. Nasıl olsa Kizaru geliyor diye rahat ve Stussi'ye caka satıyor.

3. Lufi hakikaten imparator değil. Bu seçenek imkansız. Şu an Lufi bu seride var olmuş ve var olabilecek en güçlü karakter. Ötesi yok.

4. Lufi Lucci'ye yumuşak davrandı. Bu da pek olası değil. Çünkü Lufi kendimi tutayım diye düşünecek kadar düşünecek bir karakter değil. Zaten bir sinirle saldırdı ve artık ne var ne yok daldı gitti. Zaten hemen Nika açması ile de kendini tutmadığı çok açıktı.

5. Lucci gerçek gücünü henüz kullanmadı. Bence bu en büyük olasılık.
Ya Lufi gibi o da Tanrı Modu'na sahip ya da...
Karakter olarak görmüyor olabilir luffy'i yonkou. Bizim ana karakterimiz acımasız değil aslına bakarsak.
 
Luffy'e temas etmesi dışında Coby'nin hiç bir özelliği yok. Teach, Luffy'nin kokusunu mu aldı ne yaptık artık anlamadım...
Teach'in pembe saçlılara zaafı var. Ivankovu bulup cobyi dönüştürecek. Bonneyden elde edemediğini Coby'den edecek. Teach'in fantezi dünyası belli olmaz :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık