Yalan yok, Lucci tek veya iki yer diye düşünüyordum ama üç yedi.Eğip bükmenin anlamı yok. Hanginiz bu kadarını bekliyordunuz?
En Lucci haterı ya da en Nika fanı adam için bile Lucci beklenenden fazlasını başardı.

Son düzenleme:
Yalan yok, Lucci tek veya iki yer diye düşünüyordum ama üç yedi.Eğip bükmenin anlamı yok. Hanginiz bu kadarını bekliyordunuz?
En Lucci haterı ya da en Nika fanı adam için bile Lucci beklenenden fazlasını başardı.

Zaten önceden de böyleydi. Sadece daha da büyüdü.Bu panel bana bir oyunu hatırlattı sanki ama tam olarak çıkaramadım. Hareketlere bak:
Zoro, Ashura açsa ve 2 bölüm geçtikten sonra Lucci şu şekilde duruyor olsa çarmıha gererlerdi Reis bizi bunu en iyi bilenlerden birisinO da yanlış olurdu. Luffy ezdi be Red...
Bekliyordum. G5, Vegapunk konuşması olacağını da yazmıştım. Beklenenden fazlası dediğin ne? Luffy'e vuramamak mı? Sen Luffy'e vuramayacağınıbkeliyor muydun? Veyahut Lucci ezilmez diyenler vuramayacağını bekliyor muydu? Nasıl fazlasıymış bu.
[Spoiler] - 1067 Spoiler Yorumları
Sahnenin kendisi bilgiyi veriyor. There it is again, why he look just like a guardian deity. Herkesin gözü önünde. Aynen de o yüzden imzasıı olduğu için. Tamam yine imza hareketi açması gerekir açar o zaman. Vegapunk da "Aynı o kitaplardaki o antik kahraman JoyBoy gibi gözüküyor" der. G5 bile...www.korsanfan.com

Adam efsane ya, gif'le "toz ol" diyor.