Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis zaten bu hafta gelen ilk spoilere göre kaybetmiştim, üstelik öyle olması daha da hoşuma giderdi dedim çünkü gerçekten seri biraz ağzı yüzü düzgün bir şey olacaktı.

Bu hafta da Lucci'ye bir şey olmaz @Jacques gibi @Alpamis gibi nika fanları da gelip ağam bizimle eğlenir sayılmaz derler olur biter :ehe:
g5 savunmayı bu kadar kendinle özdeşleştirmeni olumlu buldum
 
110 sayfa yorum yapılmış, bölümden mutlu olmayan çok arkadaş da var. Ben açıkcası, keyif alıyorum bu bölümlerden. Geç de olsa, hatta başka arkadaşlar da farketmiş olabilir ortak yönleri ; birkaç kuble paylaşacağım uzun yıllar sonra forumda.

Bir süredir yazacaktım, bir benzerlik dikkatimi çekmişti. Redditte de birkaç post denk gelince iyice oturdu aklımda.
Rogerin ünlü sözlerini biliyoruz. Aşağıya ekliyorum, vegapunkun sözleriyle aynı olduğunu gözlemliyorum.

''As long as peoples desires persists, such a thing will never cease to be '' Dr Vegapunk

“Inherited Will, The Destiny of the Age, and The Dreams of the People. As long as people continue to pursue the meaning of Freedom, these things will never cease to be!" - Gol D. Roger”

Ve bakalım başka kimin sözleriyle kesişiyor bu sözler? Ben de uzun yıllar önce daha MSN kullanırken teach abimin ( öz abimdir ) sözlerimi MESENE'ye yazmıştım.

'' People's Dreams Never End'' Marshall D Teach

Bölümün adı ingilizceye '' We Owe All There is to Desire'' diye çevrilmiş.Yanlış hatırlamıyorsam buradaki '' Desire'' Nozori'den geliyor. Aslında desire ile birebir çeviri olmadığını paylaşmış bir kullanıcı. Daha yakın olduğu çeviri birebir olmasa da '' DREAMS''.

Özgürlük, sınırsız hayaller & rüyalar, sınırsız hayalleri gerçekleştirme potansiyeli ve bu rüyaların&hayallerin dışa vurumuyla oluşan şeytan meyveleri DR Vegapunkun deyimiyle ( ben biraz bu olayı narutodaki dua etme metaforuna benzettim ). Luffy ve Teach özgürlük konusunda kesişiyorlar. Ancak ikisi de bir madalyonun iki yüzü. Birisi Güneş Tanrısı, diğer ise Karanlık. ZITLIK. Edward abimiz Joyboy'un karanlık değil, aydınlık olacağını söylüyor. Hatırlarsanız, karanlık gücü meyve gücünü emebiliyor ; hatta başkalarına bu gücü aktarıyor Teach bey bu güç ile. Hayalleri, rüyaları, potansiyeli yok ediyor. Luffy'nin gücünün tam tersi ; Luffy ise hayal ettiği herhangi bir şey olabiliyor. Bildiğimiz gibi şeytan meyveleri de zaten yukarıdaki açıklama ile hayallerden geliyordu. Şeytan meyvelerinin kaynağı JoyBoy ; yani bu meyve olması çok muhtemel diye düşünüyorum.

Luffy & Teach karşılaşmasını dört gözle bekliyorum. Finall boss'umuz kesinlikle Teach. GİZLİ MESAJLAR DOLU MÜKEMMEL BİR BÖLÜM. HARİKASIN ODA - SENSEİ!
aynen. Mossad,cia, 32. gün ömer çelakıl tadansında bir hikaye.

Rüya meyvesi veya
hayal meyvesi yok mu?
Tövbeler tövbesi.
Yoksa aman tadımız kaçmasın Alı rıza bey mi?
 
Amiral ettiğini söylemedim pekala olabilir dedim. İleride yonkou olur mu? Ne bileyim biz bu seviyeleri parça parça mı gördük sanki? Katakuri indiren adam dünyanın en güçlüsünü indirdi? Luffy her yenildiğinde bir seviye atlayarak mı tepeye çıktı şimdi emin olamadım ben. Niye 40lı yaşlar reis :D yani şimdi olamayıp on yıl sonra onu amiral yapan şey ne ki? Adam meyveyi uyandırmış haki de biliyor. İki yıl önce bunlar yoktu en azından açık açık olduğu söylenmedi. Luffy'den pek de farklı olmayan bir temelle iki yıl geçirdi. Şu an olmasının önünde bir engel yok yani. Ha olursa sıvamış mı olur? Olur tabii. Karakter ne halt etti geçen zaman içerisinde bilmiyoruz ki.

Sentoumaru Ojiki diye sesleniyor. Bu tabir eğer ben yanlış bilmiyorsam doğrudan amca yeğen durumunda söyleniyor. Oyaji ile alakası yok yani. Dahası koskoca amirale allahın başka bir denizcisi nasıl amca desin? Sentoumaru bariz şekilde diğerlerinden farklı bir karakter. Coby gibi yetiştirilmiş biri.

Pica meyve olarak sıkıntılı biri ama mühim olan şey hakideki yetkinliği. Boş taşa kaido da vursa bir şey değişmez zaten. Ödüllerine takılmıyorum ben yahu. Usopp beş yüz milyonluk adam mı şimdi :D Nami 366? Benim canımı sıkan nokta şudur basitçe. Pica ile dövüştükten seneler sonra dövüşemez senin karakterin. Kimin ne olduğunu anlayamazsın ki bu şekilde. Zoro adamı bulur bulmaz tek attı geçti. Zoro güçsüz falan demiyorum bu arada. Ben sonrasındaki gelişimi görmek istiyorum. Adam zorlanacak ki bir sonraki seviyeye çıksın. Ama herif kaşla göz arasında tepeye çıkıyor :D Diğer tayfa üyeleri zaten üvey evlat onlara hiç girmiyorum :D
Haki bilmiyor muydu yani? 28 yaşına kadar bu güçten mahrum mu dolandı hem de dahi olan biri? Buna kendinizi inandırıyorsanız diyecek bir şey yok. Benim için Lucci gayet de Haki kullanmayı bilen Rokushiki tekniklerinde usta birisi.

40'lı yaşlarında amiral olur dememdeki sebep Aokiji 47 yaşında mesela ve bu adamlar bu güç seviyesine uzun yıllar dövüş kabiliyetini geliştirerek gelmişler Haki seviyelerinde gayet iyi durumdalar. Lucci'nin bu seviyelere yakın olduğunu düşünemiyorum şu anda. Bir 10 yıl daha kendini geliştirmeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık