Ortam da dalmaması WB'ye ne kazandırıyor neyi değiştiriyor bir adamı için dünyaları yakarmış yıkarmış palavra işteYorumu okusaydın keşke cevap vermeden
Neyse yeni haber geldi Garp Coby'i kurtarmaya gidiyorlakjsdalsdjas hahaha

Ortam da dalmaması WB'ye ne kazandırıyor neyi değiştiriyor bir adamı için dünyaları yakarmış yıkarmış palavra işteYorumu okusaydın keşke cevap vermeden
Neyse yeni haber geldi Garp Coby'i kurtarmaya gidiyorlakjsdalsdjas hahaha
Hikayeler hikayelerOrtam da dalmaması WB'ye ne kazandırıyor neyi değiştiriyor bir adamı için dünyaları yakarmış yıkarmış palavra işte"Luffy için MF'de bir şey yapmadı da" manga okumamak oluyor herhalde
![]()
Sana senin silahınla cevap vereyim "yav he he"Hikayeler hikayeler
Nika fanı > Garp fanı
Net. Daha da ne diyebilirim bilmiyorum![]()
Kaido,Bm,Luffy, BB ,WB, Roger aklına gelebilecek tüm kodamanlar Garp'ın yerinde olsaydı bir saniye düşünmeden Ace'i ve Coby'yi korurdu. İşte tam olarak bu nokta Garp'ı en iyisi yapıyor Red.Wb'nin eşine dostuna hiç olmazsa ortamda değilken dalıyorlar.
Garp'ın hem torunu Lütfüyü hem öğrencisi Coby'i öldürüyorlardı herif gram kıpırdamadı
Evet bir 10 yorum bahane alalım şimdi...
Garp'ın hayatı yav he he.Sana senin silahınla cevap vereyim "yav he he"![]()
Birader sen Garp'ı savunma yav.Kaido,Bm,Luffy, BB ,WB, Roger aklına gelebilecek tüm kodamanlar Garp'ın yerinde olsaydı bir saniye düşünmeden Ace'i ve Coby'yi korurdu. İşte tam olarak bu nokta Garp'ı en iyisi yapıyor Red.
Yamato ana karakterin karakteriyle birebir aynı özellikler gösteriyor. Şeytan meyvesini yemeleri bile acıkmalarından dolayı.ana karakteri geçtim bir karakterin koyu fanı olmak gerçekten sıkıntı. Umarım doğru yolu bulursun![]()
Ne yapacağımı söyleme.Yanlışımı söyle bana..Birader sen Garp'ı savunma yav.Sonrası için işimizi zorlaştırıyorsun.
![]()
Yorumlarken kimlerin neyi çok konuşup konuşmadığına bakma bence. Neyse olduğu şekliyle öne sürerek objektif konuşabilmeli. Objektiflikten bahsedeceksek tabi böyle olmalı.Bunu ben değil aslında tam olarak buradaki genel kitle söyledi. Akazaya Dokuzlusu o kadar Kaido'nun içinden geçti herkes çöp diye eleştirdi. Kılıçlarını dibine kadar soktular iç organlara haber attılar ama Zoro'nun kaburgayı geçmeyen kesiği kadar konuşulmadı. Killer'in ve Law'ın saldırıları direk iç organlara hasar attığı için daha fazla hasar attı ama Zoro'nun attığı yara izi kadar konuşulmadı. Bende bu yüzden bu adamların attığı hasarı saymadım Luffy, Yamato ve Zoro'yu saydım.
Ayrıca Luffy'nin Red Roc'u, diğer herkesin yaptığı saldırılardan daha fazla iş yapmış olacak ki Kaido'ya beş efsanenin siluetini gördürdü.
Son yumruğunda kendisine ulaşmayacağından o kadar emindi. Luffy ada büyüklüğünde yaptığı koluna ada büyüklüğünde Ryou+Haoshoku bastığından Kaido'yu yere gömçürttü.
Doffy'nin Op'ta ki nihai amacına ulaşabilmesinde ki tek güç, tek hedefi. Adam yıllarını adamış. Gülüp geçecek ha. Dof'u da kaybetmişiz. :dd.dLaw'ın durumu iyi değil sende biliyorsunn xD
Doffy Law'a çok iyi oldu der güler xD