Adam? Göremedim kusura bakmayın...Bunu yapacak adam:
![]()
Adam? Göremedim kusura bakmayın...Bunu yapacak adam:
![]()
Bir kumpas sonucu BB Shanksı öldürecek veya öldürülmesine sebep olacak bu bana kalırsa kesinKarasakal 40 tane tuzak kursa Shanks'ı yine alamaz. Law'a karşı girdiği hallere bak. Shanks'ın öleceğini düşünüyorum ama bunu yapacak adam Karasakal değil bence.
Yani onun meyvesini alıp birine vermişte olabilir BB ki bu adamda onur haysiyet haya şeref olmadığından dolayı Narutodaki dört göz gibi mezar kazmaya başlayabilirMoriah ne alemde acaba Karasakala zombi askerler mi yetiştiriyor yoksa canından mı oldu merak içindeyim.
Adam? Göremedim kusura bakmayın...
Herhangi bir amiralin artık bir yonkouyu (Buggy çöpü hariç) yenme ihtimali bana kalırsa yok 1v1 de 2 amiral bastırır öldürme konusunda yine problem yaşar sıyrılıp kaçabilir kaçacak bir karakter olursa BB gibi ama luffy shanks kaido bm gibi birisi girse 2 amiral arasına serdaaar diye bağırabilir.Bunu yapacak adam:
![]()
Marcoları tokatlayıp eski Xebek korsanlarından adamın kelleyi alması ufak mı?Bizimkilerle karşılaşmadan önceki en büyük icraatı Law'ı yenmek olursa büyük hüsran olacak gerçekten.
Beklentiye göre ufaktan da öte çöp seviyesinde işler. En güçlü iki düşmandan biri olması beklenen karakter bu. Ya son düşman ya da ondan bir önceki düşman olacakMarcoları tokatlayıp eski Xebek korsanlarından adamın kelleyi alması ufak mı?
Biri Koby sayesinde, diğeri ise kaptanları olmayan bir tayfa.Marcoları tokatlayıp eski Xebek korsanlarından adamın kelleyi alması ufak mı?
Koby'nin ne yaptığını biliyor muyuz? Adamın tayfasından birkaç kişiyi mi dövdü, beraber mi savaştılar belli değil. Kaptanı olsun olmasın güçlü bir tayfayı tokatlamış adam.Biri Koby sayesinde, diğeri ise kaptanları olmayan bir tayfa.