Bizimkilerle karşılaşmadan önceki en büyük icraatı Law'ı yenmek olursa büyük hüsran olacak gerçekten.Sevmeme değil de beklentimin aşağısında kaldı. Ağzı laf yapan ama icraat gösteremeyen bir karakter oldu iyice.
Bizimkilerle karşılaşmadan önceki en büyük icraatı Law'ı yenmek olursa büyük hüsran olacak gerçekten.Sevmeme değil de beklentimin aşağısında kaldı. Ağzı laf yapan ama icraat gösteremeyen bir karakter oldu iyice.
BB gereksiz dövüşlere girmiyor. Hedeflerini de bir şekilde gerçekleştiren bir karakter, 2 seraphim ve rayleigh'in olduğu yerden coby'i de almayı başarmış bir insan sonuçta o kadarda icraat yoksunu değil.Sevmeme değil de beklentimin aşağısında kaldı. Ağzı laf yapan ama icraat gösteremeyen bir karakter oldu iyice.
Wb'nin meyveyi aldıktan sonra birşeyler yapar sandım ama en büyük icraati lawı yenmek olur eğer yenebilirse.Bizimkilerle karşılaşmadan önceki en büyük icraatı Law'ı yenmek olursa büyük hüsran olacak gerçekten.
Cobyi almak gibi demeyelim de coby kendi rızasıyla gemiye binmiş gibi birşey oldu sanki.BB gereksiz dövüşlere girmiyor. Hedeflerini de bir şekilde gerçekleştiren bir karakter, 2 seraphim ve rayleigh'in olduğu yerden coby'i de almayı başarmış bir insan sonuçta o kadarda icraat yoksunu değil.
Cimere şikayet ettim onu dezenformasyon yasasından ceza alır büyük ihtimalle, her mesajı yanlış bilgi. Shanks bebekken yarayı aldı falan yazmış. @Millennium Wizard ile koğuş arkadaşı olurlar.
Hayır ben bu oyunu bozan Tatar Ramazan oluyorum Montana da sağdaki oluyor.
Law'ı mı küçümsedin şimdiBizimkilerle karşılaşmadan önceki en büyük icraatı Law'ı yenmek olursa büyük hüsran olacak gerçekten.
Zirvesinde olsa can senin de daha kıvamda değil seninkiLaw'ı mı küçümsedin şimdi:d
Whole Cake, Amazon Lily, Law ve bütün tayfaya meyve yedirmesi ki van augher'in meyvesi çokta saçma derece güçlü bir meyve almış boşta durmuyor sonuçta Shanks tayfası daha pasif onlara göreCobyi almak gibi demeyelim de coby kendi rızasıyla gemiye binmiş gibi birşey oldu sanki.![]()
Telefon zil sesi teach'ın gülüşü olan bünyeye zarar bir fanım.