Aokiji suya dokunup buz yapıyorda neden teach suyu yami yami ile çekip almıyor denizi kurutsa ne güzel olacak.![]()
İstese alabilir.
Aokiji suya dokunup buz yapıyorda neden teach suyu yami yami ile çekip almıyor denizi kurutsa ne güzel olacak.![]()
Ben Teach'in meyve gücüyle beraber özellikle uyandırılmış haliyle deniz üstünde savaşa bileceğine inanıyorum. Aokiji uyandırmadan yapıyordu bunu BB de rahatlıkla yapmalıAokiji suya dokunup buz yapıyorda neden teach suyu yami yami ile çekip almıyor denizi kurutsa ne güzel olacak.![]()
Göl olsa neyse de denizi nereye çekip alacak o kadar dostumAokiji suya dokunup buz yapıyorda neden teach suyu yami yami ile çekip almıyor denizi kurutsa ne güzel olacak.![]()
Teach bulur bir yolunu elbet.Göl olsa neyse de denizi nereye çekip alacak o kadar dostum
Sakatlanmadan Law'ı yensin ben ona da razıyımTeach bulur bir yolunu elbet.![]()
Yami yami ile çok güzel şeyler yapılır da Oda o kadarını düşünüp tasarlayamıyor meyveden kısıyor.Ben Teach'in meyve gücüyle beraber özellikle uyandırılmış haliyle deniz üstünde savaşa bileceğine inanıyorum. Aokiji uyandırmadan yapıyordu bunu BB de rahatlıkla yapmalı
Teach law engelini geçse diğer engel de takılır kalır fazla ilerleyemez.Sakatlanmadan Law'ı yensin ben ona da razıyım
Dostum az daha iştahlı övsene BB sevmeyen adamda o avatarın işi neTeach law engelini geçse diğer engel de takılır kalır fazla ilerleyemez.
Kami Oda ve ekibinin evlerine ateşler salsınYami yami ile çok güzel şeyler yapılır da Oda o kadarını düşünüp tasarlayamıyor meyveden kısıyor.![]()
Sevmeme değil de beklentimin aşağısında kaldı. Ağzı laf yapan ama icraat gösteremeyen bir karakter oldu iyice.Dostum az daha iştahlı övsene BB sevmeyen adamda o avatarın işi ne