Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şansta önemli bir faktör tabi. Ama vizyon olarak Kaido'dan daha yukarıda bana göre. Kaido dünyanın en güçlü ordusunu kuruyordu güya ama kurduğu tayfada iş yok. Sayı üstünlüğü onlarda olmasına rağmen adam akılllı bir şey yapamadan yenildiler. Hayatını dünyanın en büyük savaşını çıkarmaya adayan adamdan daha fazlasını beklerdim. Doğuştan canavar olmasa bu kadar ilerleyemezdi. Karasakal'ın onun kadar güçlü olmamasına rağmen aynı mevkiye ulaşabilmesinde zekasının da payı var.
O-Tama reisi hesaba katmadılar...

Şansta önemli bir faktör tabi. Ama vizyon olarak Kaido'dan daha yukarıda bana göre. Kaido dünyanın en güçlü ordusunu kuruyordu güya ama kurduğu tayfada iş yok. Sayı üstünlüğü onlarda olmasına rağmen adam akılllı bir şey yapamadan yenildiler. Hayatını dünyanın en büyük savaşını çıkarmaya adayan adamdan daha fazlasını beklerdim. Doğuştan canavar olmasa bu kadar ilerleyemezdi. Karasakal o kadar güçlü olmamasına rağmen aynı mevkiye ulaşabilmesinde zekasının da payı var.
Aokiji'yi çıkar en iplenmeyecek kadro BB'de. Seçmece topladı bir de. Bu adam kurnaz ve işini biliyor eyvallah da bu kadar şansa bala gitmek zekadan bağımsız villain ittirmesi direkt

Aokiji'yi çıkar en iplenmeyecek kadro BB'de. Seçmece topladı bir de. Bu adam kurnaz ve işini biliyor eyvallah da bu kadar şansa bala gitmek zekadan bağımsız villain ittirmesi direkt
Ben Kaido'nun komutanlarının fazla kolay yenildiğini düşünüyorum açıkçası. Tayfasını kendi taşıyor Kaido. BB'nin Sırf Impel Down'a girip tayfa toplayabilmek için savaş lordu olması gibi stratejik bir sürü hamlesi falan var. Bu kadar yatırımında karşılığını aldı. Şansta yüzüne güldü tabi bu süreçte. Buna rağmen Kaido'dan daha kilit bir karakter hikayede. Birde bence bizimkilerle karşılaştıklarında kendisi de tayfası da şuana kadar gösterdiklerinden daha güçlü bir izlenim bırakacaktır.

Ben Kaido'nun komutanlarının fazla kolay yenildiğini düşünüyorum açıkçası. Tayfasını kendi taşıyor Kaido. BB'nin Sırf Impel Down'a girip tayfa toplayabilmek için savaş lordu olması gibi stratejik bir sürü hamlesi falan var. Bu kadar yatırımında karşılığını aldı. Şansta yüzüne güldü tabi bu süreçte. Buna rağmen Kaido'dan daha kilit bir karakter hikayede. Birde bence bizimkilerle karşılaştıklarında kendisi de tayfası da şuana kadar gösterdiklerinden daha güçlü bir izlenim bırakacaktır.
Kaido boş beleş güçlü moğol kıvamında dümdüz karakterdi. BB elbette daha ilgi çekici daha kilit bir karakter. Zekadan veya güçten kaynaklanan bir şey değil bu ondan itiraz ettim.

Kaido boş beleş güçlü moğol kıvamında dümdüz karakterdi. BB elbette daha ilgi çekici daha kilit bir karakter. Zekadan veya güçten kaynaklanan bir şey değil bu ondan itiraz ettim.
Kaido biraz öyleydi ya son anda kısa bir fb ile bir şeyler katmaya çalıştı ama beceremedi. Tutarsız bir karakter kaldı elimizde. BB'yi de bence iyi işleyemiyor şuanda. Çoğunluğun beklentisi daha yüksekti karakterden ama rezil durumlara sokup duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık