Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

Vegapunk Luffy'e beni kaçır demiş. Lucci sağ kol altı çıkmaz ama yonko tayfası varken bu adamların zorlamaması lazım. Ne diye Vegapunk bunu diyor. Cp harici başka rakip yok ki.

Ayrı kalmaları bu yüzdendir. Lucci ve Seraphim Kuma Sanji grubunun içinden geçer.

Lucci gelmesi iyi oldu.Lucci tayfanin ne kadar güçlü hale geldiğini görmesi keyifli olurdu (tabi sOda sacmaladan gösterirse )

Vegapunk kafa yapısını meyveye bağlamaları iyi oldu Aydan gelen irkla olabilir diye düşünmüştüm.

Kuma neden dellendi acaba

Birde robotum yakıtı su olsa çok gülerdim

Vegapunkın meyveyle dünynın en zekisi olması, luffynin meyvesinin özel çıkması lawın meyvesinin özel çıkması, karasakalın meyvesinin özel çıkması iyice sıktı arkadaş. Seride meyvesiz güçlü, akıllı olarak işlenen(ve işlenecek) karakterleri daha çok sevmeye başladım. Judge vegakafadandan daha akıllıymış , zoro meyvesiz lawı ağaç dalıyla yenermiş, sanji meyvesiz luffiyi tek ayağıyla yenermiş, Sabonun meyvesiz hali bile meyvesiz yonko gücündeymişe(meyvesi olmadan bm ayarı) bile gidebilir şuanki durum. İşin komedisi bunun farkında olarak işlenen tek karakter kaidoydu. Meyvesizleri anarak luffye laf koydu 😂 şu saatten sonra meyve kullanıcısı hiç bir karakter gözümde garp, reylieg,roger gücünde olamaz isterlerse tüm dünyayı tek başlarına yensinler.

Gear 5te alsa da pestili çıkar gene neler diyon ya...
Yine ortasından okumuşsun, deveye hendek atlatmak mı yoksa sana laf anlatmak mı daha zor çözemedim.

Gear 2 ve 3 yeter diyorum Gear 4 atarsa da onu da sırf intikamı için Akainu'ya atar diyorum. Mevzuyu Gear 5'e niye getiriyorsun? Luffy, Gear 5 atacak olsa Akainu'ya, dördüncü duvarı yıkar.

Biz hangi Gear formunun yeteceğini tartışıyoruz sen "dördü atan beşi de atar." diyorsun.

Yine ortasından okumuşsun, deveye hendek atlatmak mı yoksa sana laf anlatmak mı daha zor çözemedim.

Gear 2 ve 3 yeter diyorum Gear 4 atarsa da onu da sırf intikamı için Akainu'ya atar diyorum. Mevzuyu Gear 5'e niye getiriyorsun? Luffy, Gear 5 atacak olsa Akainu'ya, dördüncü duvarı yıkar.

Biz hangi Gear formunun yeteceğini tartışıyoruz sen "dördü atan beşi de atar." diyorsun.
Amirallere g2 g3 atar g4 atsa pestilini çıkarırsın demişsin işte.
Ben de diyorum ki luffy düvüşü alsa da g5de alır anca onda da Kaido karşısından pek farkı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık