Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha gelişmiş olabilir. Çok allanıp budaklandı da konu. Şöyle toparlayalım mı?

*Lucci dövüşe girerse yenilecek. Bunda hem fikir olmayan yok.
*Luffy ile karşılaşmama ihtimali dahi var. Zoro'da tutabilir. Fakat Luffy ile karşılaşırsa da en fazla g4 formuna kadar girer anca. Bahsettiğin karışımı g4te de kullanırsa zaten sebebi çabuk bitirmek içindir. Yani uzamasın diye sağlam geçirmeye oynar.
Lucci'nin yenileceğinden şüphesi olan bence de yoktur. Mesele kimlerle vs atacaklarıdır. Eğer bir şekilde gerçek Vegapunk'a ulaşırlarsa;

Luffy vs Lucci
Jinbe vs Kaku
Bonney vs Stussy

görmemiz olasıdır. Chopper'de Vegapunk'u korur.

Diğer ihtimalde;

Seraphim Kuma, Zoro'ya saldırır.

Sanji vs Lucci olur,

Shaka vs Kaku olur,

Robin vs Stussy olur.

Bir diğer ihtimalde Lucci, Hasır Şapka Korsanları'nın adada olduğunu anlayıp topuklamasıdır. Ya da daha fazla ekiple saldırmak isteyebilir. Şu haliyle sadece Luffy bile gelenlerin tamamına tek yeter. Ya daha fazla Seraphim getirmeleri lazım ya da yanlarında bir iki tane amiral getirmeleri lazım. Çünkü Vegapunk'da boş değil. Herifin çok sağlam korumaları var. Yani hem Hasır Şapkalar'la hem de Vegapunk'un güçleriyle kapışmak için çok daha fazla güçlü kişiyle gelmeleri lazım.

Luffy'yi, Gear 4 formuna sokacak kadar zorlayacak bir rakip olduğunu düşünmüyorum. Zaman atlaması öncesinde bile Haki'de usta olduğu halde (Rokuodan) Luffy'yi yenemedi. Luffy bu süreçte bir sürü güçlü kişiyle mücadele etti ve iki yıl boyunca Rayleigh'den eğitim aldı. Lucci'nin mümkün değil Luffy'den daha fazla gelişim göstermiş olması. Daha iki arc önce Doflamingo'yu tek alamıyordu.

Lucci'den, Doffy ayarında birisi olmasını beklemiyorum. Zoro ya da Sanji için iyi bir antrenman olur ama bu saatten sonra Luffy buna en fazla Gear 2 açar. Tabi dediğin gibi dövüşü erken bitirmek için Gear 4'te açabilir.

Benim gönlümden geçen mücadeleler şöyle:

Luffy vs Amiral

Zoro vs Seraphim Kuma

Sanji vs Lucci

Jinbe vs Kaku

Robin vs Stussy

Lucci'nin yenileceğinden şüphesi olan bence de yoktur. Mesele kimlerle vs atacaklarıdır. Eğer bir şekilde gerçek Vegapunk'a ulaşırlarsa;

Luffy vs Lucci
Jinbe vs Kaku
Bonney vs Stussy

görmemiz olasıdır. Chopper'de Vegapunk'u korur.

Diğer ihtimalde;

Seraphim Kuma, Zoro'ya saldırır.

Sanji vs Lucci olur,

Shaka vs Kaku olur,

Robin vs Stussy olur.

Bir diğer ihtimalde Lucci, Hasır Şapka Korsanları'nın adada olduğunu anlayıp topuklamasıdır. Ya da daha fazla ekiple saldırmak isteyebilir. Şu haliyle sadece Luffy bile gelenlerin tamamına tek yeter. Ya daha fazla Seraphim getirmeleri lazım ya da yanlarında bir iki tane amiral getirmeleri lazım. Çünkü Vegapunk'da boş değil. Herifin çok sağlam korumaları var. Yani hem Hasır Şapkalar'la hem de Vegapunk'un güçleriyle kapışmak için çok daha fazla güçlü kişiyle gelmeleri lazım.

Luffy'yi, Gear 4 formuna sokacak kadar zorlayacak bir rakip olduğunu düşünmüyorum. Zaman atlaması öncesinde bile Haki'de usta olduğu halde (Rokuodan) Luffy'yi yenemedi. Luffy bu süreçte bir sürü güçlü kişiyle mücadele etti ve iki yıl boyunca Rayleigh'den eğitim aldı. Lucci'nin mümkün değil Luffy'den daha fazla gelişim göstermiş olması. Daha iki arc önce Doflamingo'yu tek alamıyordu.

Lucci'den, Doffy ayarında birisi olmasını beklemiyorum. Zoro ya da Sanji için iyi bir antrenman olur ama bu saatten sonra Luffy buna en fazla Gear 2 açar. Tabi dediğin gibi dövüşü erken bitirmek için Gear 4'te açabilir.

Benim gönlümden geçen mücadeleler şöyle:

Luffy vs Amiral

Zoro vs Seraphim Kuma

Sanji vs Lucci

Jinbe vs Kaku

Robin vs Stussy
Bence dövüş olmayacak Luffy, Vegapunk'ı kaçıracak.
Güç konusunda da 3 hakiyi gelişmiş seviyede kullanan bir karakter Luffy, meyveyi hiç hesaba katmasakta Luffy'nin Amiral seviyesi olduğunu düşünüyorum.

Kaido inmis ama usopp gereksizi hala lucci duyunca korkuyor. Bari oda power falan verse de şu çocuk oyuncagi sapandan kurtarsa :)

Cp0 bu saatten sonra tayfaya hakaret ve kaido'dan sonra yetersiz bir vs olur ancak oda bu şekilde çizerse en azindan luffy hariç tayfa lucci, kaku dahil hepsini ezip geçmeli. Zaten bu cp0'da wano gibi bi bitmedi gitti. Tam yeri bitirsinler. Sonlara da geliyor op. Bari son savaştan önce hükümetin gücü az da olsa eksilsin.

Emin ol hiç abartmıyorum. Belki Akainu için Gear 4 kullanabilir o da pestilini çıkarmak için.

Kaido gibi bir azman karşısında Gear 2 ve Gear 3 formlarında çok iyi mücadele etmişliği var. Açıp tekrar tekrar bakabilirsin mangasına. Senin amiral dediğin adamlarda iki çeşit haki var ve fiziksel güçleri öyle Kaido gibi hayvani de değil. Luffy üç haki tipine de sahip ve ileri seviye kullanıyor. Şu saatten sonra Haki sıkıntısı da çekmez Luffy.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık