Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy G5 açmasa Traodan dayak yiyebilirdi zaten bana kalırsa, Luffy asıl gücünü artık G5 ve sonrasında göreceğiz g4 e kadar olan modları artık standart mod olacak gibi ODA güç dengesini komple mıçtı bıraktı.

Sen anlattıklarında haklısın, bu işlerin bu kadar karışmasının sebebi de tamamen ODA başka suçlusu yok.
Lucci'ye tek atar diyorlar sabahtan beri. Evet, Kaido karşısında base halinde de dayandı. Ama bu adam uyduruk askerlere G4 açtı. Bu gerçeği değiştirmiyor. G4, karşılaşması durumunda Lucci içinde kullanabilir diyorum. Oda bu yaptırabilir yani. Ama ben anlatamadım galiba hala uğraşıyorum. :dd.s Sen de haklısın yazdıklarında, güç dengesi konusunda çuvalladı. Sana da teşekkür ederim, anlayışın için.

Lucci'ye tek atar diyorlar sabahtan beri. Evet, Kaido karşısında base halinde de dayandı. Ama bu adam uyduruk askerlere G4 açtı. Bu gerçeği değiştirmiyor. G4, karşılaşması durumunda Lucci içinde kullanabilir diyorum. Oda bu yaptırabilir yani. Ama ben anlatamadım galiba hala uğraşıyorum. :dd.s Sen de haklısın yazdıklarında, güç dengesi konusunda çuvalladı. Sana da teşekkür ederim, anlayışın için.
Burada benim şöyle bir takıldığım nokta var denizciler ve WG çok zayıf kaldı ve gözüktü o yüzden CP0'ın da çok güçlendiğini ben düşünmüyorum. Oraya kadar geldiler ama ben Luffy'nin Lucci ile karşılaşacağına da ihtimal vermiyorum Zoro ile karşılaşıp geri çekilebilirler gereksiz yere bir savaşa gireceklerini düşünmüyorum. CP0 sonuçta bir istihbarat teşkilatı durduk yere bir savaşa girmezler hele kaybedecekleri bir savaşa hiç girmezler. Arada Vegaya bir suikat yapılabilirse belki.

Evet o sahne. Kid'in ne kullandığını hatırlamıyorum ama uyanış öncesi Law'ın imza saldırısı Gamma idi. Onu kullanmadı.

Edit: Sahneye baktım. Sadece bölme yapmış. Kid'de çürümüş serseri diye bir şey. Kid'in de imza saldırısı olduğunu sanmıyorum.
Luffy'nin de imza saldırısı Kong Gun değil. İmza saldırısı dediğim en güçlü saldırısı değil. Law Room ile özdeşleşmiş. Luffy G4 artık imza hareketi olmaya başlamıştı. Kid de Punk Rottten teknikleri. Olay bu yani. Zaten hangi saldırıları vurduğunu görmüyoruz.

Lucci'ye tek atar diyorlar sabahtan beri. Evet, Kaido karşısında base halinde de dayandı. Ama bu adam uyduruk askerlere G4 açtıA. Bu gerçeği değiştirmiyor. G4, karşılaşması durumunda Lucci içinde kullanabilir diyorum. Oda bu yaptırabilir yani. Ama ben anlatamadım galiba hala uğraşıyorum. :dd.s Sen de haklısın yazdıklarında, güç dengesi konusunda çuvalladı. Sana da teşekkür ederim, anlayışın için.
Çok yüzeysel bakmışsın burada işine öyle geldiği için herhalde. Hala uyduruk askerlere G4 açtı diyon.:D Law uyanış performansıyla bile Luffy'nin G5 öncesi performansını yakalayamadı. Kid ve Law birbirleri olmadan fiziksel anlamda BM ile kapışamıyor açık bulamıyordu. Diğer tarafta kafa kafaya Kaido ile savaşan biri var. Bence sen Law üzerinden Luffy yorumlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık