Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav girse ne olur girmese ne olur. Lucci'ye karşı kullanacaksa amiraller karşısında vay haline Im ise toprağa gömer.

Tutturdunuz Kaido'ya attığı yumruk diye. Sürekli yapacağı/yaptığı şey değil.
Luffy'nin şu an Yonko altına hiçbir gearı açmaması lazım aslında. Melez Modtaki içki içip haki artıran Kaido'ya karşı kısmi gear2 ve 3 yaparak genel anlamda gearsız savaşıyordu bu çocuk. Base hali bile çok güçllü.

Luffy'nin şu an Yonko altına hiçbir gearı açmaması lazım aslında. Melez Modtaki içki içip haki artıran Kaido'ya karşı kısmi gear2 ve 3 yaparak genel anlamda gearsız savaşıyordu bu çocuk. Base hali bile çok güçllü.
Şuan Lucci'de haki kullanıyordur. Belki Luffy ile hiç karşılaşmaz bile Zoro tutar. Ama kimle karşı karşıya gelirse gelsin tek yemez Lucci. Sanmıyorum.

Yonko altına açmaması lazım diyorsun. Haklı da olabilirsin. Ama uyduruk Wano askerlerine g4 açtırıyor. O yüzden girebilir yani gearlara.

Yav girse ne olur girmese ne olur. Lucci'ye karşı kullanacaksa amiraller karşısında vay haline Im ise toprağa gömer.

Tutturdunuz Kaido'ya attığı yumruk diye. Sürekli yapacağı/yaptığı şey değil.
Zirve olarak görülen bir karaktere karşı kullandığı yumruktan bahsetmiyorum ben sana. Öyle güçlü ve sağlam bedeni olan birine onu devirecek güç kullandıysa artık gerisi çerezdir. Kaido öncesi Luffy ile Kaido sonrası Luffy ikiye ayrılmalı. Luffy'nin Haoshoku Haki'yi saldırılarında kullanmaya başladığı andan itibaren ligi tamamen farklı bir seviyeye geldi. Şu anda çok daha farklı bir boyutta.

Bu saatten sonra;

Lucci'ye ve CP0'lara: Gear 1

Amirallere: Gear 2 - Gear 3

Yonkou'lara: Gear 4

Teach ve İmu'ya: Gear 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık