Frankynin gittiği adada söylüyorlardı doğuştan dahiydi ama dünya hukumetine girdikten sonra değiştiği söyleniyordu demek meyveden değişmiş vegapunk doğuştan dahi @Roronoa Zoro ya +yazar
Beyin meyvesi değil de hard disk meyvesi yemiş gibi anladım.Ciddi ciddi beyin meyvesi yiyip en zeki olmuş.
Buggy çırağı o ona her şey + yazar@Mihawk Mihawk kılıç meyvesi kullanıcısı çıkacak kendini hazırla.
Ceasar ssd taktırsa tokatlar bunuBeyin meyvesi değil de hard disk meyvesi yemiş gibi anladım.İ700 işlemci var ama 16 gb hafıza varmış hehehe.
Beyin meyvesi yiyip zeki olmuyor zaten dahi ama beyin kapasitesi artıyor böylece her bilgi için yer geliyor baştan bak spoiyeCiddi ciddi beyin meyvesi yiyip en zeki olmuş.
WB eksi yazdırmamak için yol yapıyor @II. Invictus @Dattebayo..!Beyin meyvesi değil de hard disk meyvesi yemiş gibi anladım.İ700 işlemci var ama 16 gb hafıza varmış hehehe.
Bu durum beni rahatsız etti ama senin görüşün ne bu konuda?Beyin meyvesi yiyip zeki olmuyor zaten dahi ama beyin kapasitesi artıyor böylece her bilgi için yer geliyor baştan bak spoiye
E.Oda, this is my message for you, translate the content yourself with translate; :dd.d Law, Karasakalı yensin. Yoksa evini bulur, yayınladığın son bölüm olmuş olur. Bir tıkla Japonya biletlerim hazır.Bu adam forumu okuyor diye boşa demiyoruz. Tasarımına laf ettik o kadar, normal hâli öyle değil demek için meyve yedirmiş.
- Vegapunk doğuştan bir dahiymiş, ama Beyin Meyvesi yiyerek sınırsız bilgi birikimine sahip olma özelliği kazanmış. Bu yüzden kocaman bir kafası varmış.Bu durum beni rahatsız etti ama senin görüşün ne bu konuda?