İşini bilen adam bu seride gözükmez abi. Dragon 25 yıldır saklıyor kendini. Adam mevzuya uyanmış çoktan.
Ben niye kaçıyorum olm adamın nicki Mihawk o kaçsın.Yok bence benimser o. @Millennium Wizard kaçar ama.
Zoro'nun burnu kanasa 1 hafta atarsın gibime geliyor.Ben niye kaçıyorum olm adamın nicki Mihawk o kaçsın.![]()
Sanji'nin kemiği çatlamadı diye 1 hafta atan adam Zoro'nun burna 2 ayını bırakırZoro'nun burnu kanasa 1 hafta atarsın gibime geliyor.
Objektifmis: Zoro'nun burnu kanadı, burun kanaması durmasa kan kaybından ölebilirdi. Objektif bir yorum gençler kızmayın!Zoro'nun burnu kanasa 1 hafta atarsın gibime geliyor.
Bu benim ilk teorimdi ben bu 1000 mesajdan onu bulmaya üşendim ama ilk teorimdi buCiddi ciddi beyin meyvesi yiyip en zeki olmuş.
Dünyanın en zeki insanları toplantısında Teach ile tokalaştıktan sonra Vegapunk:Teach dokunsa şuna dönecek eleman
Usta sen teori tuttursuysan bir daha Oda dahi diyeni çeker vururum.Bu benim ilk teorimdi ben bu 1000 mesajdan onu bulmaya üşendim ama ilk teorimdi bu