Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma'nın dramına lanet ettim açıkçası. Küçükken de feci fakirmiş. Kızı var ayrı kalmış. Beyni gitti köle oldu. Robot yaptılar oyuncak oldu. Yüzü gülmez rahat durmaz. Emrah filmlerinde bu kadar acı, çile, arabesk yoktu. Şu adamın yüzünü güldür artık külotçu yeter. Kuma muhabbeti açılmışken bir içimi dökeyim dedim.

"Luffynin cp0'a tek atması lazımmış"

Bak bak bak çok bilmiş arkadaşlara verelim seriyi sen çiz nedir sürekli tek yesinler,tek yesinler seriyi sanırsın gerçek hayatta dokundurmuşlar.

Bence direkt dünyaya luffy tek atsın evrenin kralı olsun canım.

Vegapunk, "Seni bekliyordum Dragon'un oğlu" diyerek Vegapunk,Luffy ile yola çıkmayı çok önceden beri planlamış gibi.

Bence Elbaf'ta o robotu canlandıracak birşey var.Belki bir anahtar,belki bir sembol orasını bilemeyeceğim.Vegapunk robotu canlandırabilmek adına bizimkilerle birlikte gitmek istiyor.

O robot geçmişte hükümetle savaştıysa şimdi de savaşabilir bence.
Vegapunk'ta hükümeti yıkabilmek adına robotu canlandırmak istiyor.

Im'in elindeki antik silaha karşı bu robotun varlığı bizimkiler için oldukça önemli.

Bak bak bak çok bilmiş arkadaşlara verelim seriyi sen çiz nedir sürekli tek yesinler,tek yesinler seriyi sanırsın gerçek hayatta dokundurmuşlar.

Hikaye işleyişi gereği Oda bunu yapmaz niye böyle şeyler bekliyorsunuz tarzı bir isyanın varsa anlarım da teknik olarak sadece Luffy değil Zoro da bunu yapabilecek güçtedir işi tek kombaya çevirirsen Sanji de üstesinden gelir. Terörist hükümetin gizli ırgatlarını çok büyütmeye gerek yok az biraz şekilli koramiral kıvamındalar.

Hikaye işleyişi gereği Oda bunu yapmaz niye böyle şeyler bekliyorsunuz tarzı bir isyanın varsa anlarım da teknik olarak sadece Luffy değil Zoro da bunu yapabilecek güçtedir işi tek kombaya çevirirsen Sanji de üstesinden gelir. Terörist hükümetin gizli ırgatlarını çok büyütmeye gerek yok az biraz şekilli koramiral kıvamındalar.
Kaido Tamaya tek atamamış, yani en azından ölümden kurtuldu reis. Opta insan dayanıklılığı çok üst düzey tek mek işlerini boş verin. Güç seviyelerinin de önemi yok bu mevzuda. Hikayede lazımsa kaido tepse 3-5 dkya kalkar. He kalkacaksa niye teptiriyorsun mangaka diyorsanız çok iyi his verdiğini düşünüyor ama baydı artık.

Kaido Tamaya tek atamamış, yani en azından ölümden kurtuldu reis. Opta insan dayanıklılığı çok üst düzey tek mek işlerini boş verin. Güç seviyelerinin de önemi yok bu mevzuda. Hikayede lazımsa kaido tepse 3-5 dkya kalkar. He kalkacaksa niye teptiriyorsun mangaka diyorsanız çok iyi his verdiğini düşünüyor ama baydı artık.
Ölürler diyen yok olum o kısım güçten değil mangakanın tarzından kaynaklı yalandan ponçiklik. Tek vuruşta yenilirler diyorum eğer gerçekten abanırsa bizimkiler. Bu kadar.

Ölürler diyen yok olum o kısım güçten değil mangakanın tarzından kaynaklı yalandan ponçiklik. Tek vuruşta yenilirler diyorum eğer gerçekten abanırsa bizimkiler. Bu kadar.
İşte o da duruma göre. Luffy Kaidodan tek yer yanından geçemeyecek adam kalkar birkaç saldırı yemeden inmez falan. Adam için tutarlılık önemsiz. O an ne his vermek istiyorsa öyle çiziyor sonrası çok da umrunda değil.

İşte o da duruma göre. Luffy Kaidodan tek yer yanından geçemeyecek adam kalkar birkaç saldırı yemeden inmez falan. Adam için tutarlılık önemsiz. O an ne his vermek istiyorsa öyle çiziyor sonrası çok da umrunda değil.
Olum biz normal şartlar altında olacak olana odaklanalım da gerisi artık külotçu fantezisi. O ne isterse o

Böyle yorumlar görünce yorumu atanın alay ettiği şey gerçekleşsin istiyorum. Umarım Luffy CP0'ya tek atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık