Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Metin ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
On the subject of the books and where Vegapunk reads them, let me clarify.

- When Vegapunk arrives in Ohara after the World Government attack, he sees a group of giants taking the books out of the lake.
- Dragon, who is there with him, tells Vegapunk that they are from Elbaf and that they are commanded by "someone with bandages all over his body".
- Vegapunk then visits Elbaf and it is there that he reads all the books and memorises the information in them thanks to his intelligence.
- Vegapunk even talks to Jaguar D. Saul during his stay in Elbaf.
- Vegapunk says that the war between the "Ancient Kingdom" and the 20 countries of the current World Government took place during the "Void Century".
 
Son düzenleme:
Vegapunk'ın Kitapları Nerede Okuduğu Konusuna Açıklık Getireyim.

- Vegapunk, Dünya Hükümeti'nin Saldırısından Sonra Ohara'ya Gelmiş ve Bir Grup Devin Kitapları Gölden Çıkardığını Görmüş.

- Yanında Bulunan Dragon, Vegapunk'a Bu Devlerin Elbaflı Olduklarını ve "Vücudu Bandajlı Biri" Tarafından Komuta Edildiklerini Söylemiş.

- Daha Sonrasın da Vegapunk Elbaf'ı Ziyaret Etmiş ve Oradaki Tüm Kitapları Okumuș.Zekası Sayesinde Kitapların İçinede ki Bilgileri Ezberlemiş.

- Vegapunk, Elbaf'ta Kaldığı Süre Boyunca Jaguar D. Saul ile de Konuşmuş.

- Vegapunk, "Antik Krallık" ile Mevcut Dünya Hükümetine Bağlı 20 Ülke Arasındaki Savaşın " Kayıp Yüzyıl" Sırasında Gerçekleştiğini Söylemiş.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık