Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066: Ohara’nın İradesi

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 68.9%
  • Orta

    Kullanılan: 51 20.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanodan sonraki nerdeyse tüm bölümler iyidi
Aslında bu çok tartışılacak bir konu değil eldeki veriler ortaya koyuyor iyi mi kötü mü? Bak bölüm çıkmış 3 sayfa bile yorum yok bir de wano daki bölümlerin yorumlarına bak.Şu filler bölümlere ilgi ortada wano sonrasında Law ve Teach'in karşılaştığı bölüm dışında vasatın üstünde bölüm yok.Vegapunk'ın bölünmüş kişiliklerini ve futuristik dünyasını merak edenler ilgi duyanlar mutlaka vardır saygı duyuyorum ama bana zerre ilgi çekici gelmiyor bu bir film olsa izlerken bu bölümler x16 ile sardırır geçerdim diyalogları doğru dürüst okumuyorum bile.
 
“Hemen yüksek yerlerdeki tanıdıklarımla irtibata geçiyorum ve daha bölümün çıkmamış olan Türkçesi için gerekli olan girişimleri başlatıyorum” dememiz mi lazım heyecanla bekliyoruz zira :artiz:
 
Vegapunk bu adayı Ohara bilginlerinin araştırmalarından edindiği bilgilerle mi buldu, yoksa tesadüf mü? Bu değişik değişik hava olaylarının, Antik Krallık teknolojisiyle alakası var mı? Bize bunlar gibi şeylerin cevabını ver, 600-700 bölümdür bildiğimiz hikayeleri anlatma Vegapunk efendi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık