En başta sahte demiştim. Alıştık itibar suikastına.valla ben inandım çünkü sOda yapar böyle şeyler.
Sanci'nin fazla abartılmasının ufak bedeliydi sadece o 20 sayfa. Ki bir bok yapmamasına rağmen deli gibi övülüyor hala.20 sayfada gördük nasıl davrandığınızı...
Luffy muhakkak elbet yener bunları ama seviye anlamında yakın olduklarını belirtmek istedim.Luffy zaten Bu denklemde Law ve Kid e göre baya ağır basıyor.Yakın derken bazılarının aklında biri diğerini yenemez diye bir algı oluşuyor.Aynı lig deler yani.Zoro vb olanlar alt amatör liginde misal.Luffy hepsini bir tekler hacı bunların.![]()
Oradan bir king verin dövecek abisiSanci'nin fazla abartılmasının ufak bedeliydi sadece o 20 sayfa. Ki bir bok yapmamasına rağmen deli gibi övülüyor hala.![]()
Bir şey yapmadığı halde adamı sayfalarca gömerseniz bu olur...Sanci'nin fazla abartılmasının ufak bedeliydi sadece o 20 sayfa. Ki bir bok yapmamasına rağmen deli gibi övülüyor hala.![]()
“Kid pone ne bilmez” ile yarışamaz1065 spoiler yorumlarını ZKK sonrası 2.sıraya koyuyorum.
Kaido kadar dayanıklı, kaido zarar verir, King'i tekler ondan dendi galiba. :/Bir şey yapmadığı halde adamı sayfalarca gömerseniz bu olur...
Kendi haline bıraksanız kimse bu kadar yükselmez.
Cacci'nin spermi= kral hakisi lan, bedeni Kaido kadar sert lan, King'i tekler lann, Cinbeii rakip olamazz lann.Oradan bir king verin dövecek abisi
Killer üç gözlü kabileden çıkabilir.“Kid pone ne bilmez” ile yarışamaz