Kaptan hariç değil. zoronun bitiriciliği luffyden fazla.Kaptan hariç demek istiyor arkadaş.
Kaptan hariç değil. zoronun bitiriciliği luffyden fazla.Kaptan hariç demek istiyor arkadaş.
One Piece spoiler tarihi böyle rezillik görmemiştir heralde. Fake spoiler geliyordu ama görsellerin manipüle edildiğini ilk kez görüyorum..
Bir tek ve ilk kez Sanji'de böyle oldu herhalde. Ne çektin be Sanji.
Red filminde adamlar Kizaru'nun Shanks'ın saldırısını bloklamasını kesip yaydılar.One Piece spoiler tarihi böyle rezillik görmemiştir heralde. Fake spoiler geliyordu ama görsellerin manipüle edildiğini ilk kez görüyorum..![]()
Sonra Youtube'da Beckmann her amirale orta zorluk atmaya başladı.Red filminde adamlar Kizaru'nun Shanks'ın saldırısını bloklamasını kesip yaydılar.![]()
Orada bilgiyi saklama var ama burada düpedüz saptırma var. İkisi de üç kağıt ama bu nitelikli dolandırıcılık.Red filminde adamlar Kizaru'nun Shanks'ın saldırısını bloklamasını kesip yaydılar.![]()
Koreli bir efsaneymiş bunu anladık.Orada bilgiyi saklama var ama burada düpedüz saptırma var. İkisi de üç kağıt ama bu nitelikli dolandırıcılık.
Sanji en çok nefret edilen karakterler arasına girdi sanırım, ben severim kendisiniOne Piece spoiler tarihi böyle rezillik görmemiştir heralde. Fake spoiler geliyordu ama görsellerin manipüle edildiğini ilk kez görüyorum..![]()
İhtiyacımız var çekemeyenlere, yok sevenlere.Sanji en çok nefret edilen karakterler arasına girdi sanırım, ben severim kendisini