Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks luffye kaido gibi ada büyüklüğünde yumruk at karşılayayım demez. Kaido gibi 5 avans versede yenilmez. Luffy kaido karşısında avanslı çıktı hep tamamen bir yonkou seviyesi değil henüz luffy daha doğrusu shanks seviyesi.
Ada büyüklüğündeki o yumruk içi boş bir yumruk değil. Ryou Haki ve Haoshoku Haki bazlı. Eğer öyle olmasaydı Kaido'nun ateş formu Luffy'nin Luffy'yi kömür ederdi. Zaten yumruğun şiddeti de büyüklüğünden kaynaklı değildi. Ada büyüklüğünde Ryou ve Haoshoku ekledi yumruğuna.

Luffy'nin Yonkou olmadığını düşünmene katılmıyorum. Çünkü Luffy, Gear 5 öncesi bile Kaido'yla başa baş kapışıyordu. Hatta gökyüzünü yaracak güçte bir çarpışmaya sebep olduğu anda zaten o artık bir imparator seviye olmuştu. Bize imparator seviye kapışmalar gösterildiğinde o gökyüzünün yarıldığına şahit olduk.

WB vs Shanks
WB vs Roger
Kaido vs Big Mom
Kaido vs Luffy

Bence Luffy Gear 5 sonrası farklı bir seviyeye geçti. Luffy'nin henüz o imparatorlar gibi ağırlığının olmamasının sebebi henüz 19 yaşında bir genç olmasıdır. 19 yaşında Yonkou olan başka bir canavar yoktur.

Luffy'nin, Shanks seviyesi olmadığını düşünmene saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Çünkü Shanks varkende en güçlü Kaido olarak nitelendiriliyordu. Shanks Haki kullanımında Luffy'den çok daha iyi bir seviyede olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık