Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB de Luffy gibi. Oğlum Kaido Luffy'yi Kid'i falan gömüyor, Shanks'ın tayfa Kid'in kolunu kesmiş atmış. Luffy de BB de Goku gibi başta bir dayak yemeden kendine gelemiyor. :/

Exp kastı lvl atladı skill açtı o savaştan sonra p.up aldı işte.
Bu kesin direkt uyanışa geçmiş. Kaido'da erken Gamma kullanınca farklı güç beklenmişti.(Ben Rosa çıkışından beri gelişerek geleceğini biliyordum zaten hehem neyse. :dd) Şimdi de acaba diyorum direkt uyanışa geçmesinden farklı bir şey beklemeli miyiz? Bu sefer şüphedeyim. Girdiği her mücadelede geliştiğini ise haki konuşmasından, Wano'daki savaşlardan çok şey öğrendim demesiyle göstermiş oldu.

Kaido ve Bigmom için artık bir durum yok. Ölmeleri en mantıklı olanı.

Özellikle Kaido gibi gücü zirve biri ölmeden seride kendine bu saaten sonra yer bulamaz.

Son düzenleme:
Kaido yaşıyorsa bile Joyboy u beklediği icin ve bunuda kendisini yenecek olan kişi diyordu yasiyorsa Luffy e biat edecektir

Çok benzetiliyor da ben farklılıkları sıralamak istedim.

1. Ace yalnızdı.. Law'ın tayfası var. Çok bir şey beklediğimden değil tabi ki fakat denizlerde savaşma konusunda uzman denilmiş. Boş geçmez diye düşünüyorum bunu. Bölümde Bepo, saldırının nereden geleceğini Jean'e söyleyip Augur'u engelliyor. Yediği mermiler Jean'e zararda vermemiş. Hiç yoktan faydaları var yine. Gemileri deniz altında adamları yüzüyordu. Bir şey peşindeler belki de. Shachi'de Doc'u durduruyor. Kısacası Law yalnız değil.

2. Ace izleyen oranın halkı idi. Bu savaşı ise izleyip müdahale edebilecek hükümet var. Yani savaşı bilen güç sahibi kişiler var.

3. Ace sadece meyve kullanıcısı. Meyveyi kapatması yetmez. Kılıcı da elinden almalı. Misery'e yaptığı kesişi yakından da yapabilir. Kılıç olduğu için Karasakal adına daha tehlikeli.

4. Augur gitmeyi teklif ediyor. Ace'te böyle bir şey söz konusu olmadı.

5. Ace ile dövüşü süreç boyunca bölüm adını aldı. 2 bölümdür Law ve Karasakal karşı karşıya bölüm adları alakalı değil.
Bir dahaki bölümün ismi Law Karasakala karşı olur mu ? Ne diyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık