Id bunları boşuna hapis tutmuş dışarda gezseler de pek bir zararları olmazmış zaten.
Sabo Burgerss'i maymun ettiğinde bunu anlaman lazımdı, herif marine eri döver gibi dövdü burgerss'iTeach bunlara meyve yedirmese yeni doğmuş bebekten de tek yer bunlar.
Burgess'a zirve kral haki ver yine tek yer aptalın teki o.Sabo Burgerss'i maymun ettiğinde bunu anlaman lazımdı, herif marine eri döver gibi dövdü burgerss'i![]()
Okumadım da şaşırtmadı .d Law baya imparator seviyesinde bir performans sergiliyor şuan, herhalde Teach imparator seviyesi falan değil derlerDediğin gibi olmaya başladı. Bundan sebep Teach zayıf görülüyor. :d
Meyvelerde çok kötü ya... Karasakal korsanları hayal kırıklığı yarattı.Teach bunlara meyve yedirmese yeni doğmuş bebekten de tek yer bunlar.
Black Vortex'den kurtarırsa kendini asıl o zaman seyret.Okumadım da şaşırtmadı .d Law baya imparator seviyesinde bir performans sergiliyor şuan, herhalde Teach imparator seviyesi falan değil derler
Law beklentilerin fazlasını karşılıyor suan. Meyve gücü elinden alınınca nasil bi performans göstereceğini merak ediyorum.Okumadım da şaşırtmadı .d Law baya imparator seviyesinde bir performans sergiliyor şuan, herhalde Teach imparator seviyesi falan değil derler