Montana
Tam da sana bugün aramız iyi diye arkadaşlık dostluk içerikli videolar atıcaktım başladı yine benim mesai bırak şu Wb'nin yakasını
Tam da sana bugün aramız iyi diye arkadaşlık dostluk içerikli videolar atıcaktım başladı yine benim mesai bırak şu Wb'nin yakasını
Bu listenin düzenlenmesi gerek, olmamış.Güncel üst lig sıralaması, yeni gelişmelere kadar tartışmalarda bu listeyi referans alınRoger
Garp, WB
Kaido, Sakazuki, Dragon, Sengoku
Big Mom
Mihawk, Genç Ray, Shanks, Aokiji
Kizaru, Fuji
Teach, Aramaki
Ben Beckman
O listeyi ciddiye alıp yorum atman üzdü.Bu listenin düzenlenmesi gerek, olmamış.
Roger, Wb, Xebeck
Garp, Kaidou, Koca Ana
Sengoku, Shanks, Ray, Dragon, Luffy
Sakazuki, Karasakal, Mihawk, Sabo, Law, Kid Sağ kollar ve amiraller (Bu klasman biraz daha geniş, buradan yukarıdaki sınıflara geçiş olacaktır elbet. Bu klasmandaki herkes birbiri ile kapışabilir duruma göre yenebilir yenilebilir)
Garp ve WB yan yana koyduk hiç bir şey beğendiremiyoruz. Barış süreci yapalım desek hendeklere silahı zulalıyorsunuz hemen.O listeyi ciddiye alıp yorum atman üzdü.
Garp fanı deyip geçmen lazımdı
Not: Bu arada Law iyi iş çıkarmış![]()
Ondan sonra masum üyeler kanıyorlar. Algı oyunlarının tam karşısındayızO listeyi ciddiye alıp yorum atman üzdü.
Garp fanı deyip geçmen lazımdı
Not: Bu arada Law iyi iş çıkarmış![]()
Garp kim WB'nin yanında duracakGarp ve WB yan yana koyduk hiç bir şey beğendiremiyoruz. Barış süreci yapalım desek hendeklere silahı zulalıyorsunuz hemen.
Garp>WB deyip geçmen lazımdı kızgın atıp dursunlar.Garp ve WB yan yana koyduk hiç bir şey beğendiremiyoruz. Barış süreci yapalım desek hendeklere silahı zulalıyorsunuz hemen.