Kaido için dediğine katılıyorum, gerisi için ise ayrı yollara düştük yine.Küçümsemekle alakalı durum değil. Kid ve Law yan yanayken Teach'in boyunu aşar. Kaido ve Big Mom canavar bildiğin.

Kaido için dediğine katılıyorum, gerisi için ise ayrı yollara düştük yine.Küçümsemekle alakalı durum değil. Kid ve Law yan yanayken Teach'in boyunu aşar. Kaido ve Big Mom canavar bildiğin.
İşin diğer komik tarafı da Kid ve Law son büyük saldırılarını yaptı, manyak kadın hala veletler bu kadarcık şey bana bir şey mi yapar şimdi yandınız diyip tekrar atağa geçiyordu patlamadan önceKaido dövüştü en azından, Big Mom ile dalga geçmeyen kalmadı öyle öldü öldüyse.
Bence ölmezdi çünkü bu ikiliyi gördüğün klasikleşmiş hareketini yapardı. Işık hızıyla topuklardı.Big Mom iki vs bir attı, üstüne bomba etkeni geldi. Law'un yanında Kid olsa Teach bir bölümde geberirdi.
Big Mom mallıklar yaptığı için gözden düşüyor da o mallıkları yapmasa zaten KK olur. Ki Kaido ile birleştilerdi bir Allah'ın kulu durduramayacaktı bunları. Garp yaşlı.Kaido için dediğine katılıyorum, gerisi için ise ayrı yollara düştük yine.![]()
Sana ne oldu güzel yorumlar yapıyorsun canın mı sıkkın?Big Mom mallıklar yaptığı için gözden düşüyor da o mallıkları yapmasa zaten KK olur
Ikisi birlesip OP peşine düşecekti. Eşbaşkan gibi eşkral olacaklardı yazar müdehalesi geldi.Sana ne oldu güzel yorumlar yapıyorsun canın mı sıkkın?
Bana hep çılgınca şeyleri yeni görecekmişiz gibi geliyor. Shanks, BB, Im vesaire. BM için ise yermeden tutamıyorum kendimi o yüzden uzatmıyorum. .dBig Mom mallıklar yaptığı için gözden düşüyor da o mallıkları yapmasa zaten KK olur. Ki Kaido ile birleştilerdi bir Allah'ın kulu durduramayacaktı bunları. Garp yaşlı.
BB de deprem var neyse de Shanks ne yapacak çılgınca en fazla Mihawk gibi dağ bayır keser.Bana hep çılgınca şeyleri yeni görecekmişiz gibi geliyor, Shanks, BB, Im vesaire. BM için ise yermeden tutamıyorum kendimi o yüzden uzatmıyorum. .d