Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law patlatmaya doyamadı milleti. :ehe:

1v1 atamaz dediler. Adam yonko ile 1v1 atıyor. Arkacı dediler. 1v1 atarken yedirmiş saldırıyı BB'ye. Üstüne Augur kaçalım mı kaptanım demiş. Adamları BB'yi öldüren adamla dövüşüyoruz şu an demiş. 1 kişiyi ele almışlar. Kalem yetmiyor Law'a artıları yazmak için :D

Beni @Millennium Wizard ile karıştırdın herhalde hocam. Law ve Kid Bm ile kapışırken aslanlar gibi savunuyordum karakteri o bölümlerde. Aha dayıya sor istersen @Montana. :D
Kendi yanlamanı bana mal etme ben hiç yanardöner olmadım her yeni karakter çıktığında fanı olmak avatar nick değiştirmek falan bana göre değil.:D İftiracılar kralı Montana’nın da Mw iftira attı demesi kadar ironik birşey yok ha :hhh::hhh:asıl yapan kişi böyle şeyler iddia eder çevresine. :)

Teach o kadar ezilmedi ki. İçinden kılıç geçmesine rağmen adam bir şey olmamış gibi geziyor. 2-3 bölüm sonra dövüşün kazananı Teach olur.

Üye silindi 789

Kendi yanlamanı bana mal etme ben hiç yanardöner olmadım her yeni karakter çıktığında fanı olmak avatar nick değiştirmek falan bana göre değil.:D İftiracılar kralı Montana’nın da Ma iftira attı demesi kadar ironik birşey yok ha :hhh::hhh:asıl yapan kişi böyle şeyler iddia eder çevresine. :)
2014'den beri buradayım. Bir kez bile nick değiştirmedim. Güncel kullanmaya başladığımdan beri bu ajanın avatarını kullandım. Amiraller Law ve cp0 ajanı hariç ciddi savunduğum karakter yok. Kimseye yanlamadım daha ama senin yanlamalarını ele alsak liste aşağı kadar uzar gider. :D

Yalniz dikkat edin raw fotograflarina law strongeri kestikten sonra 1 sepet meyveler dusuyor onun ayri fotografi var seytan meyveleri ile alakali olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık