Kaido'nun kral haki hakkında yaptığı övgü dolu konuşmalar üzerine, Zoro kral hakiden çift şeritli yol çekince dengeler şaştı tabii, normal.@Roronoa Zoro Yalnız Law şov yapıyor, adamlar Zoro derdinde bence bu karakterin gücünü gösterir.![]()
Oda sen biliyorsun bu işi. Seni şu an böyle hayal ediyorum.Bana hiç o havayı vermiyor şuan.
Elinde Law gibi ordan oraya ışınlanabilen ficik gibi karakter var düşman da ışınlanabiliyo az uğraş güzel hazırlanmış zeka oyunları dolu bi dövüş çiz de gözümüz şenlensin ya Law geleceği öngörüp 3 4 tane belli yerlere taş atsın şak şak 4 5 kişiyle yeteneği sayesinde uğraşabilsin Teach'in feleği şaşsın
Bu Oda Law'ın tayfayı o kadar sevmiyor ki çocuğa haki vermemek için kulakları çok iyi duyuyor demişBepo has a very good ear, he is the one who tells Jean Bart where Augur is (at 3 o'clock) to help Law
Aynen Law haki kullandı diye Zoro’ya yazdırmadınız.@Roronoa Zoro Yalnız Law şov yapıyor, adamlar Zoro derdinde bence bu karakterin gücünü gösterir.![]()
Daha önce düşmemiştim bu bölümle dengeleri biraz değiştirdi gibi.Yav Bonney yeter yav aaaaa düşe düşe bir hal oldum...
Genel konuşma, sabahtan akşama Law - Zoro kıyaslayanlardan değilim, senin bunu bilmiyor olman garip.Aynen Law haki kullandı diye Zoro’ya yazdırmadınız.
Sen de genel konuşuyorsun, ben niye konuşmayım? Alınganlık yapacaksan oynamaGenel konuşma, sabahtan akşama Law - Zoro kıyaslayanlardan değilim, senin bunu bilmiyor olman garip.